USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

Bahçeşehir Koleji yeni kampüsünü Hatay Dörtyol’da açıyor

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde 2022-2023 yetişek tedris senesinde hizmete açılacak bulunan Bahçeşehir Koleji Dörtyol Kampüsü matbuat toplantısı ile duyuruldu. Toplantıya, Genel Müdür Yardımcısı Savaş Boyar, Dörtyol Kampüsü Kurucu Temsilcisi Kadir Can Karakayalı'nın esna Bahçe

Bahçeşehir Koleji yeni kampüsünü Hatay Dörtyol’da açıyor
16-02-2022 12:50

Dörtyol ilçesinde Sanayi ve Ticaret Sanayi Odası salonunda planlı matbuat toplantısında mütekellim Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü hasret Dağ, Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları adına etraflıca zamandır Hatay'da çalışkanlık gösterdiklerini altını çizdi ve Körfez dalında aşırı etraflıca süredir pedagoji bilimi hizmeti verdiklerini belirtti.

“Uğur Okulları ile başlamış bulunan sürecimiz elan sonradan Bahçeşehir Koleji Hatay ve İskenderun Kampüsümüzle bitmeme etti” diyen Dağ, Dörtyol Kampüsü Kurucu Temsilcileri Atilla Karakayalı ve Kadircan Karakayalı'yı pedagoji bilimi tedris alanındaki birikimleri ve yatırımlarıyla yola çıktıları düşüncesince kutladı ve teşekkürname etti.

Özlem Dağ konuşmasına şu laflarla bitmeme etti:
“Eğitim öğretimi evren standartlarında çocuklarımıza buluşturmak, Türkiye'nin ihtiyacına uyarınca bu süreçleri baştan planlayarak çocuklarımızı geleceğe taşıyabilmek dünyanın en mütekait işlerinden biri bire birlikte sürede en şişman hata talip işlerinden biridir. Çünkü eğitimin binalardan, içerikten ayrıca ihtimal bizden elan ehemmiyetli bulunan birlikte ayağı var. O da eğitimin felsefesi.”

"Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları 54 senedir bu yolda"
“Bizler; Türkiye'nin doğacak idealine ve bu ideale yol açacak, bu idealde yol alabilecek çoluk çocuk yetiştiriyoruz” diyen hasret Dağ, pedagoji bilimi felsefelerinin temelinin bu amaç ilişkin yerleşmiş bulunduğunu vurgulayarak ilkin BUEK Başkanı Enver Yücel peyda etmek neredeyse tamamı müessis temsilcileri ve öğretmenleri ile bu yolda pedagoji bilimi için, Türkiye düşüncesince 54 senedir iş verildiğinin altını çizdi.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında açılacak Bahçeşehir Koleji Dörtyol Kampüsünün kendileri düşüncesince önemini vurgulayan hasret Dağ kampüsle ilgilendiren şunları söyledi:

“Kampüsümüzün bizim düşüncesince manası bundan böyle yürüyeceğimiz yolda, gençlerimizi geleceğe hazırlayacağımız ehemmiyetli halkalardan birlikte tanesi olması. Dörtyol kampüsümüz biz düşüncesince aşırı kıymetli. Bahçeşehir Kolejinin eğitimdeki önderlik bayrağını bitmeme ettirecek. Hatay ve İskenderun Kampüslerimiz, Bahçeşehir Kolejinin pedagoji bilimi felsefesinin en dobra mümessillerinden ikisi. Dörtyol Kampüsümüz de güre birlikte kampüsümüz adına bu başarıyı en dobra biçimde özümleme edecek."

"Edirne'den Kars'a birinci sınıf pedagoji bilimi düşüncesince çalışıyoruz"

“Bahçeşehir Koleji, Edirne'den Kars'a birinci sınıf pedagoji bilimi düşüncesince çalışıyor” diyen Dağ laflarına şu biçimde bitmeme etti:
“Başarımızın gerisinde bilimsel niteliği bulunan adına da aşırı şişman birlikte kuvvet var. Türkiye'nin sınırları aşarak dünyada 7 ülkede, o devletlerin akredite üniversitesi adına da görev fail Bahçeşehir Üniversitesi. Bu dayanak bizim düşüncesince aşırı önemli. Bizler, çocuklarımız evvel kişi ailesine, ortamında yaşamış bulunduğu topluma ve ülkesine müfit olsun niteleyerek çalışıyoruz. Ama tabii küresel dünyada yaşıyoruz. Sadece konuşu yönüyle değil sosyal, politik ve afiyet yönüyle de evren hepimizi birlikte arada tutuyor. İşte bu yüzden bizim evlatlarımızın da dünyaya bütünleşmiş olması gerekiyor. Dünyaya bütünleşme düşüncesince de Bahçeşehir Üniversitesi bilimsel niteliği bulunan adına bu güçle tamamı öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin arkasında. Türkiye'de aldıkları eğitimin muhteviyatında dünyada en dobra örneklerle ecnebi anahtar eğitiminde, fende, matematikte, bilimde, teknolojide bunları k12 düzeyinde meslek öncesinden üniversiteye derece bulunan tamamı bu süreçte değerlendiren ast yapısını, AR-GE çalışmasını, bilimsel niteliği bulunan yapısını meydana getiren çatı Bahçeşehir Üniversitesi ve dünyada 7 temsilciliği mevcut BAU Global yapısıdır. Çünkü çocuklarımız sadece Dörtyol'da, Erzin'de, Hatay'da, Ankara'da, İstanbul'da olmayacaklar. Onlar, evren ile çalışacaklar. Bu sebeple bu bütünleşme aşırı önemli. Öğrencilerimiz Bahçeşehir Kolejinden izinli olduklarında Bahçeşehir Üniversitesinin dünyaya oluşturulan herhangi birlikte noktasında faziletli lisans yahut lisans üstü programların tamamında bitmeme ika şansına sahipler. Bunlar iyice önemli."

Bahçeşehir Kolejinin bilimsel niteliği bulunan adına bulunduğu derece toplumsal yönden de kalburüstü öğrenciler yetiştirdiğine özen çekici hasret Dağ, Bahçeşehir Kolejinde çalışkanlık yayınlayan yaz-kış okulları, pedagoji bilimi tedris yahut sanat-spor kamplarında yararlanma imkanlarını da vurguladı. Dağ, konuşmasının sonuç bölümünde Bahçeşehir Kolejinin Türkiye'nin herhangi birlikte durumunda aşırı donanımlı, profesyonel, işini isteyerek içten karşıcı öğretmenlere ehil bulunduğunu söyleyerek, Dörtyol'da da önceliklerinin bu bölgenin öğretmenleriyle idman bulunduğunu anlattı ve umumi merkezin planları doğrultusunda hoca seçimlerini yaparak, eğitme eğitimlerinin verileceğini söyledi.

Necati İvgin

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler