USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

BUEK Başkanı Enver Yücel’den depremzedelere büyük destek

Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları (BUEK) ve Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Enver Yücel, ülkemizi kanun boğan depremde ana yahut babasını kaybeden öğrencilerine hayat boyu edep bilimi bilimi yardımıyla ölüm fail büyüklenme personeli öğretmenlerin ailelerine

BUEK Başkanı Enver Yücel’den depremzedelere büyük destek
24-02-2023 12:11
BAU Global Başkanı da bulunan Enver Yücel, beraberindeki Bahçeşehir Koleji İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Yücel, Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü hasret Dağ, Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyet Üyesi Saygın Şenel, Ali Aslan, Bahçeşehir Koleji Basketbol Takımı Genel Menejeri Alpaslan Aydın, BAU Mezunlar Derneği Başkanı Serdar Şenel ve Bahçeşehir Koleji Genel Müdür Yardımcısı Savaş Boyar ile beraberce deprem alanında ziyarette ve araştırmalarda bulundu. Adana Kampüsündeki öğretmenlerle beraberinde araya geldikten sonraları Hatay'daki Bahçeşehir Koleji Kampüsüne sabık Yücel, “Kahramanmaraş merkezli, çevredeki 11 şehirde çarpıcı bulunan deprem, hepsi ülkemizi bulunduğu neredeyse bizleri de tarifi olanaksız beraberinde acıya boğmuştur. Öncelikle depremde, düzentileme arkadaşlarımızın da aralarında bulunduğu ölüm fail hepsi yurttaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başlangıç sağlığı, hepsi yaralılarımıza da acele şifalar diliyorum” dedi.

“Dört binin üstünde öğrencinin naklini sağladık"

İlk dü depremin yaşanmasının doğrudan arkası sıra hepsi pedagoji bilimi kurumları ve çalışanlarla teyakkuza geçtiklerini tamlayan Yücel, “Hem depremzedelerimizin acılarına kuma edinmek aynı zamanda yaralarımızı beraberinde an evvela dolamak düşüncesince seferber olduk ve çağ de bunun düşüncesince buradayız. Deprem bölgesindeki 11 ilimizde mevcut Bahçeşehir Koleji ve Uğur Okullarının 23 kampüsünün kapılarını doğrudan açarak depremzedelerimizi kucakladık. Okullarımızda mihman ettiğimiz depremzedelerimizin hamam kemirmek ilkin edinmek neredeyse besin ve tahaffuz gereksinimlerini çabucak karşıladık ve şu an da karşılamaya bitmeme ediyoruz. Yine evvela günden itibaren deprem bölgesindeki öğrencilerin ayrımlı illerdeki kampüslerimize naklini sağladık. Bu çerçevede, 4 binin üstünde öğrencimizin nakli, ilkbahar nısıf devri düşüncesince mükemmel burslu kendisine tamamlandı. Bu biçimde öğrencilerimizin pedagoji bilimi öğretimlerine kaldıkları yerden bitmeme etmelerini sağladık. Şimdi de bölgeden başka kentlere bulunan nakillere kontenjanlar dahilinde bitmeme ediyoruz” sanarak konuştu. Yaraları el birliğiyle sarmaya çalıştıklarını, depremzedeler ilkin edinmek neredeyse hepsi yurttaki öğretmenler, öğrenciler ve veliler düşüncesince psikososyal destek verdiklerini açıklanan Yücel, geceli gündüzlü demeden esas gereksinimler ilkin edinmek neredeyse iane malzemelerini toplayıp 100'ün üzerindeki TIR'la bölgedeki depremzedelere ulaştırdıklarını belirtti. Kurumlarının millî ve arsıulusal açıdan insanca iane zinciri oluşturup hepsi yurtta bulunduğu neredeyse ölçüm edilecek beraberinde el birliği ruhunu ortaya koyduklarını da kail Yücel, “Bahçeşehir Üniversitesi Mezunlar Derneğimizin organizasyonu ile evvela 48 saatte 72 izinli ve gönüllüden oluşan 22 dar kadro bölgedeki kontrol istirdat çalışmalarına katıldı. Başarılı çalışmalarıyla alanda nice depremzedenin çökme altından kurtarılmasında fariza yaptı. Enkaz yerlerine 21 iş makinası göndermemizin yanı sıra, çöl çadırı da kurduğumuz deprem alanında toy gereksinimler doğrultusunda destek faaliyetlerimize çabucak ediyoruz” halinde konuştu.

“Öğrenci ve öğretmenlerimizin yanındayız"

Yücel, Yükseköğretimde 6 Mart'ta başlamış olacak ilkbahar zamanında kullanışlı derslerde saptanca uygunluğuna mucibince depremzede öğrencilere Bahçeşehir Üniversitesi içerisinde hususi mektepli statüsünde parasız pedagoji bilimi olanağı da sunacaklarını belirterek, “Depremde maatteessüf kurumlarımızda fariza önleyen öğretmenler ile öğrencilerimizi de kaybetmenin yoğun üzüntüsünü yaşıyoruz. Ülkemizi kanun boğan depremde ana yahut babasını kaybeden öğrencilerimize yaşam boyu pedagoji bilimi desteğiyle ölüm fail gurur personeli öğretmenlerimizin ailelerine beraberinde sene süresince aylık ödeme sonucu aldık. talebe ve öğretmenlerimizin gelişigüzel sürekli destekçisi kendisine alanda yaşamın normale dönmesi düşüncesince elimizden geleni hazırlamaya hazırız” dedi. Hatay site merkezinde depremzedelerle beraberinde araya mevrut Yücel ve beraberindekiler, İskenderun ve Belen kampüslerinde de araştırmalarda bulundu.

Ahmet Berke Erdal-Ahmet Arslan
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3287+53
2Fenerbahçe3285+57
3Trabzonspor3252+12
4Beşiktaş3248+4
5Çaykur Rizespor3248-4
6Başakşehir FK3246+4
7Kasımpaşa3246-2
8Sivasspor3244-5
9Antalyaspor3242-1
10Alanyaspor3242-5
11Adana Demirspor3240+5
12Samsunspor3238-6
13MKE Ankaragücü3237-1
14Kayserispor3237-9
15Konyaspor3236-11
16Hatayspor3233-8
17Gaziantep FK3231-15
18Fatih Karagümrük3230-6
19Pendikspor3230-28
20İstanbulspor3216-34
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler