Magazin

Yangından akıbet anda kurtulan Tuğba Özay, o geceyi anlattı

Ünlü sanatçılar Nevzat Soydan, Hamiyet ve Benhur'un bol halde dumandan etkilendiği yangında akıbet anda otel değiştirerek kurtulan adlı sanlı model Tuğba Özay, o geceyi anlattı.

Yangından akıbet anda kurtulan Tuğba Özay, o geceyi anlattı
18-07-2022 13:07

Ünlü model Tuğba Özay ile sanatçılar Nevzat Soydan, Hamiyet ve Benhur'un Şanlıurfa'da düğüne katıldıkları birlikte otelde, cemaziyelevvel gece fişte unutulan birlikte saç düzleştirme makinesinin kıvılcım alması kararı tutkun çıktı. Sanatçılar Nevzat Soydan, Hamiyet ve Benhur, dumandan bol halde etkilenirken, adlı sanlı model Tuğba Özay ise sonuç anda kalacağı oteli değiştirerek yangından kurtulmayı başardı.

Sosyal iletişim araçları hesabından paylaştı

Sosyal iletişim araçları hesabı üstünden paylaşımda mevcut Özay, o geceyi anlattı. Düğünden elden sonraları beraberindeki sanatçılarla videoteyp paylaşıp göz kamaştırıcı birlikte gece yaşadıklarını kail Özay, henüz sonraları ise yangından ve yanan odasından birlikte videoteyp paylaşarak o geceyi anlattı. Kendisi ve asistanının kalmış olduğu odada tutkun çıktığını ve yangından baş döndürücü endamsız müddet geçmiş odayı boşaltıp otel değiştirdiği düşüncesince yangından kurtulduğunu kail Özay, “Herkese dobra geceler. Şu anda Urfa'dayız. Harran Otel'de programımız vardı, sanatkâr arkadaşlarımızla düğündeydik. Fakat Allah hakkıyla bizi korudu zira benim ve asistanımın kalacağı taraf yana dü odada tutkun çıkıyor ve ego sonuç dakikada otel değiştiriyorum. İnanılır kabilinden değil. Biraz sonraları size odanın videosunu atacağım. Bu yangınlarla sınavımız nelerdir bilmem fakat hakkıyla Allah korudu. İstanbul'dan baş döndürücü telefon geldi. Birçok arazi sonuç zaman haberi kendisine girmiş. Merak etmeyin, kılıç iyiyiz. Arayan soran dostlarımıza, ileti atan arkadaşlarımıza baş döndürücü teşekkürler. Bu arada Urfa'daki tamamı güven ve itfaiye aracı aracı teşkilatları hakkıyla şişman özveride bulundular. Hepsine teşekkürname ediyoruz. Harran Otel de bire birlikte şekilde, hacısı hocası baş döndürücü üzgün. Yani 115 ve 116 numaralı dü göz ego ve asistanımın kalacağı odaydı. Eğer o dumanda, o odada kalsaydım anlaşılan şu anda sizinle konuşamıyor olurdum” dedi.

Yangın, cemaziyelevvel gece zaman 23.30 sıralarında Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesine ilişkin Mustafa Kemal Atatürk Mahallesi, Mustafa Kemal Atatürk Bulvarı üstündeki 4 açık birlikte otelde yaşandı. meşhur model Tuğba Özay, sanatçılar Nevzat Soydan, Hamiyet ve Benhur'un da katılmış olduğu birlikte deri esnasında otelin ikinci katındaki gereksiz birlikte odada tutkun çıktı. Yangın zımnında alana baş döndürücü sayıda cankurtaran ile itfaiye aracı aracı kadrosu gönderme edildi. Olay hesabına revan itfaiye aracı aracı ekipleri yangına karışma ederken, dumandan etkilenenler ise ambulanslarla Şanlıurfa'daki muhtelif hastanelere kaldırılarak otama dibine alındı.

Ünlü model Tuğba Özay dumandan etkilenmezken; sanatçılar Nevzat Soydan, Hamiyet ve Benhur'un dumandan etkilendikleri belirtildi. Dumandan etkilenen 12 insan ambulansla hastaneye kaldırılırken, 11 insana ise fenomen durumunda karışma edildi.

Öte yandan, yangının fişte unutulan saç düzleştirme makinesinin kıvılcım almasıyla çıkmış olduğu belirlendi.

Şinasi İnan
 

İLGİLİ HABER
Ünlülerin düğüne katılmış olduğu otelde yangın Ünlülerin düğüne katılmış olduğu otelde yangın
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?