Sağlık

Yakın Doğu Oluşumu Hastaneleri, Berlin'de KKTC'yi temsil etti

Yakın Doğu Oluşumu Hastaneleri, Almanya'da planlı Berlin Sağlık Turizmi Fuarı'na katılarak KKTC'yi temsil etti.

Yakın Doğu Oluşumu Hastaneleri, Berlin'de KKTC'yi temsil etti
29-01-2023 18:10

Son uygulayım bilimi donanımları ve alanlarının en ehemmiyetli isimlerini birlikte araya getiren çelimli doktor kadroları ile görev sağlayan Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi, Dr. Suat Günsel Girne Üniversitesi Hastanesi, Yakın Doğu Üniversitesi Diş Hastanesi, Dr. Suat Günsel Girne Üniversitesi Diş Hastanesi ve benzeyen sürede faaliyete süregelen Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi Yeniboğaziçi, sağladıkları evren standartlarındaki görev standardını KKTC'nin gezim potansiyeli ile birleştirerek Kuzey Kıbrıs'ı afiyet turizmi açısından da ehemmiyetli birlikte destinasyon biçimine getiriyor.

Almanya'nın başkenti Berlin'de planlı Berlin Sağlık Turizmi Fuarı'na eklenen Yakın Doğu Oluşumu Hastaneleri de ülkenin gezim potansiyelini ve hastanelerinin görev standardını Avrupa ile paylaştı. Yakın Doğu Oluşumu Hastaneleri, Uluslararası Hasta Ofisi ile arsıulusal parasız ve refakatçilerine serbest birlikte görev yelpazesi sunarak müracaat sürecinden itibaren; afiyet hizmetlerinin planlanmasından sigorta, yolculuk ve konaklama düzenlemeleri ve çevirmen desteğine derece değme evrede hastalarının indinde kendisine hoppadak alacağı afiyet hizmetine odaklanmasına olanak sağlıyor.

Sağlık sahasının topu topu bileşenleri Berlin'de buluştu

Berlin'de planlı fuarda, güzel duyusal ve rekonstrüktif cerrahi, diş sağlığı ve estetik, saç ekimi, kilo verme ve diyet, bariatrik cerrahi, sindirim bilimi ve onkoloji klinikleri, cezaevi hastaneleri, tulum çocuk merkezleri, nemli bakım merkezleri ve dirim merkezleri, mânialı ve yaşlılık bilimi merkezleri, hikmet otama ve iyileştirme merkezleri, organ nakli merkezleri, termal afiyet ve kür merkezleri, spa ve afiyet merkezleri ile afiyet turizmi acenteleri ve oteller birlikte araya geldi.

Fuarda KKTC'yi temsil fail Yakın Doğu Oluşumu Hastaneleri de ferdî iştirakçilerin beraberinde afiyet turizmi acenteleri, yolculuk acenteleri, dolaşma operatörleri, doktorlar, şifahane yöneticileri, klinik sahipleri, sigorta şirketleri, afiyet profesyonelleri, akademisyenler, müşavirlik firmaları ve asistans şirketleri ile buluşarak KKTC'yi ve afiyet hizmetleri üzerine bilgelik verdi.

Feyza Bundak: "Berlin Expo Sağlık Turizmi Fuarı'nda, ülkemizi ve Yakın Doğu Oluşumu Hastanelerini arsıulusal arenada lansman fırsatı elde ettik"

"Ülkemizin arsıulusal afiyet turizminden adalet etmiş bulunduğu oranı alması hedefiyle katıldığımız Berlin Expo Sağlık Turizmi Fuarı'nda, ülkemizi ve Yakın Doğu Oluşumu Hastanelerini arsıulusal arenada lansman fırsatı elde ettik" diyen Yakın Doğu Oluşumu Hastaneleri Pazarlama İletişimi ve Hasta Kabul Hizmetleri Müdürü Feyza Bundak, menfaatlerini kıvançlı fail birlikte candan karşılaştıklarını anlatım etti.

"Doğal güzellikleri, iklimi, zamanı zenginlikleri ile Akdeniz'in incisi gezim cenneti ülkemizde, hastanelerimizin cemaat bulunduğu arsıulusal standartlardaki çağcıl afiyet hizmetleri üzerine katılımcıları ve ziyaretçileri bilgilendirdik. Yurtdışından doğacak arsıulusal hastalar düşüncesince Uluslararası Hasta Koordinasyon Merkezimizin sunmuş bulunduğu hizmetler üzerine ayrıntılı bilgiler paylaştık" ifadesini kullanan Feyza Bundak, "Sağlık turizmi acenteleri ile kurduğumuz temaslarda, Kuzey Kıbrıs'ın afiyet turizmi açısından değerlendirilmesi müstelzim birlikte destinasyon bulunduğu dair oydaş olduk. Ülkemizin ve hastanelerimizin afiyet turizmi dalında adalet etmiş bulunduğu merakı göreceğine ve arsıulusal parasız sayımızı artırmaya bitmeme edeceğimize bulunan inancımız tam" açıklamasını yaptı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?