Ekonomi

Vodafone, Türkiye’deki mağazalarını yeniliyor

Müşterilerine en güzel deneyimi sunmayı hedefleyen Vodafone, yeni soy sop dağınık anlayışı doğrultusunda Türkiye genelinde mağazalarını yeniliyor.

Vodafone, Türkiye’deki mağazalarını yeniliyor
11-12-2021 12:54
Vodafone, yurt geneline yayılan bine DOĞRU mağazasıyla ekonomiye katkısını artırarak sürdürüyor. Yeni soy sop dağınık anlayışı doğrultusunda mağazalarını da yenilemeye başlamış bulunan operatör, mütebeddil alım satım alışkanlıklarına akıllıca kendisine mağazalarını şimdi müşterek tomar tür ve yeni soy sop mamüllerin sergilenebileceği alanlara dönüştürüyor. Aynı sürede mağazalarına sürdürülebilir ve çevreci müşterek etiket de kazandırmayı hedefleyen operatör, yeni soy sop mağazalarında yüzdelik 95'i arka dönüşümden elde edilmiş ve natürel malzemeler kullanıyor.

Dünya Mağazacılar Günü vesilesiyle müşterek değerlendirmede mevcut Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, “Operatör olarak, nema hedeflerimizi gerçekleştirirken anne odağımız bahtiyar paydaşlar tekvin etmek olmaya bitmeme ediyor. Paydaş ekosistemimizde mağaza çalışanlarımızın ehemmiyetli noktayı var. Bugün Türkiye'nin ciharıyek yanına yayılan mağazalarımızın yanı esna Vodafone Evde, Vodafone Dağıtım Merkezi, Vodafone Hizmet Noktaları ile beraberce bütün 11 bin 350 insana istihdam sağlıyoruz. Mağazalarımızın maaş bütün kadem trafiği kısaca 9 milyon. Mağaza çalışanlarımızın özveren emekleri ve alıcı odaklı yaklaşımları yardımıyla bu trafiğin gelişigüzel güzeşte güneş arttığını görmekten mevki duyuyoruz. Mağazalarımızı yeni soy sop dağınık anlayışıyla baştan tasarlıyoruz.

Değişen alım satım trendleri doğrultusunda mağazalarımızı müşterilerimize cerrah ürünlerinin yanı esna şimdi müşterek tomar tür ve yeni soy sop mahsulat de sunabildiğimiz uygulayım bilimi mağazalarına dönüştürüyoruz. Ayrıca, şebekesinde yenilenebilir erke kullanan geçmiş ve müşterek tane cerrah kendisine sürdürülebilirlik anlayışımızı mağazalarımıza da yansıtıyoruz. Yeni mağazalarımızda geçer not materyallerin yüzdelik 95'i arka dönüşümden elde edilmiş ve natürel malzemelerden oluşuyor. Operatör olarak, alıcılarımız düşüncesince en güzel deneyimi sunmaya bitmeme edeceğiz. Bu vesileyle, topu topu mağaza çalışanlarımızın Dünya Mağazacılar Gününü kutluyoruz” sanarak konuştu.

Ürün portföyü genişliyor

Operatör, yeni soy sop mağazalarında, müşterilerinin arzu ve gereksinimleri doğrultusunda mahsul portföyünü çeşitlendiriyor. Buna göre, operatörün mağazalarında cep telefonu, tablet ve elektronik beyin kabil cihazların yanı esna çokbilmiş ev aletleri, çokbilmiş saatler kabil giyilebilir teknolojiler, kulaklık ve hoparlör kabil ekosistem ürünleri de satışa sunuluyor. Operatörün mağazalarında maruz yeni soy sop ürünleri cerrah serbest topu topu alıcılar mağazalara hususi kampanyalardan faydalanarak satın alabiliyor. Müşteriler, beğendikleri ürünleri mağazalardan satın alabildikleri gibi, online mağazada arazi düzlük şimdi türlü mahsul yelpazesinden müşterek mahsul yeğleme edebiliyor ve bu mamüllerin istedikleri adrese teyit edilmesini de arzu edebiliyor.

Mağazalara sayısal dokunuş

Operatörün yeni soy sop mağazalarında arazi düzlük QR kodun okutulmasıyla alıcılar şahsi sayısal araştırma görevlisi TOBi'ye yönlendiriliyor. Böylece, satı noktaları birer sayısal mağazaya dönüştürülüyor. Aynı sürede operatörün mağaza mensupları kullandıkları Vstar taşınabilir uygulaması üstünden TOBi ile gelişigüzel sabahleyin mağaza performanslarını ve ayın önceliklerini görebiliyor.

“Yeşili Seven Kırmızı” mağazalar

Operatörün yeni soy sop mağazaları firmanın sürdürülebilir yaklaşımını da yansıtıyor. Doğal ve huy dostu materyallerin kullanıldığı yeni operatörün mağazalarında çatı panelleri yüzdelik 100 arka dönüşümden elde edilmiş malzemelerden oluşurken, zeminde geçer not gereç yüzdelik 97 oranında natürel bulunan linolyumdan elde ediliyor. Mağazalarda arazi düzlük ve “Yeşili Seven Kırmızı” konseptiyle açılan yeşil duvarda ise sulamaya gerekseme duymayan mumyalanmış bitki bilimi kullanılıyor. Operatör, yeni dizayn anlayışıyla dekore etmiş olduğu mağazalarından çıkan emektar mobilyaları da sayısal iş ortakları kanalında değerlendirerek yüzdelik 100'e DOĞRU müşterek arka transformasyon oranına ulaşmayı hedefliyor.

Tüm satı noktalarının sayısı 6 bin 358

Operatörün Türkiye genelinde bine DOĞRU mağazası bulunuyor. Bu mağazaların kapladığı bütün bağlı düzlük ise 51 bin 210 metrekareye ulaşıyor. Vodafone mağazalarına ek kendisine Vodafone Evde, Vodafone Dağıtım Merkezi, Vodafone Hizmet Noktaları ile beraberce firmanın bütün satı noktası 6 bin 358'i, bütün etkin sayısı ise 11 bin 350'yi buluyor. Vodafone mağazalarının maaş bütün kadem trafiği kısaca 9 milyon kendisine gerçekleşiyor. Operatörün mağazalarında en aşırı satmaca tahsilatı ve cep TL doldurma işlemleri yapılıyor. Müşteriler ağırlıklı kendisine taşınabilir hatlar yahut yeni soy sop aksesuarlar ile ilgilendiren bilgelik kabul etmek istiyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?