Dünya

Virginia'da sel felaketinin defa açmış olduğu hasar görüntülendi

ABD'nin Virginia eyaletinde sellerin illet bulunduğu hasar, Anadolu Ajansı (AA) ekibince görüntülendi.

Virginia'da sel felaketinin defa açmış olduğu hasar görüntülendi
14-07-2022 22:04
Washington
.w3-content { max-width: 100%; margin: auto;} .w3-tooltip, .w3-display-container {position: relative;} .w3-black, .w3-hover-black:hover { color: #fff!important; background-color: #000!important;} .w3-display-left { position: absolute; top: 50%; left: 0%; transform: translate(0%,-50%);-ms-transform: translate(-0%,-50%);} .w3-display-right { position: absolute; top: 50%; right: 0%; transform: translate(0%,-50%);-ms-transform: translate(0%,-50%);} .w3-btn, .w3-button {-webkit-touch-callout: none;-webkit-user-select: none; -khtml-user-select: none;-moz-user-select: none; -ms-user-select: none;user-select: none;} .w3-btn, .w3-button {border: none;display: inline-block;outline: 0;padding: 8px 16px;vertical-align: middle;overflow: hidden;text-decoration: none;color: inherit;background-color: inherit;text-align: center;cursor: pointer;white-space: nowrap;}ABD'nin Virginia eyaletindeki selde kaybolan 17 insandan sav alınamıyor

Virginia'nın güneybatısındaki Buchanan eyaletinde bir tomar bolluk sonrası yaşanmış olan sel felaketinin tesirleri sürüyor.

ABD'nin Virginia eyaletindeki selde kaybolan 17 insandan sav alınamıyor

Bölgeye revan AA ekibi, selin kez açmış olduğu hasarı görüntüledi, mütekait Tommy ve Deborah Brewster çiftinin evlerindeki yıkımı kayda aldı.

Tommy Brewster, AA muhabirine, zade gelişme Buchananlı bulunduğunu söyledi.

Brewster, evi aldığında topu topu aut ve iç cepheyi zat elleriyle boyadığını, toprak döşemelerini değiştirdiğini anlattı.

Sel zımnında çamurla kaplanan ve kullanılamaz bir duruma mevrut eşyalarını yayınlayan Brewster, "Yerlerimiz bir tomar güzeldi, fakat bakın demin mahvoldu." dedi.

Brewster, evlerinin bodrum katını da ağız ağıza su bastığını, garajındaki nice eşyanın sel suları ile bahçeye sürüklendiğini belirtti.

Kayıpların hepsine ulaşıldı

Öte yandan, domestik yetkililer, selde en ilkin zayi yerine bildirilen 44 bireyin tamamına ulaşıldığını anlatım etti.

Yetkililer, el telefonu operatörlerinin sıkıntı ve sel zımnında devir dışı kalması kararı iletişimde arıza yaşandığını, zayi yerine bildirilen bireylere de bundan dolayı levent boylu müddet ulaşılamadığını kaydetti.

Buchanan'da alevli rahmet ve fırtınanın kez açmış olduğu sel felaketinde 100'den bir tomar lüp hasar görmüş olduğu bildirilmiş, vakada dirilik kaybı yaşanmamıştı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?