Spor

Vincenzo Montella: 'Kaybettiğimiz için üzgünüz'

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, 2-0 yenmiş oldukları Yeni Malatyaspor maçı sonrası, “Aslında tamamımız üzgünüz. Soyunma odasında ne derece üzüldüğümüzü tamamımız gördük. Maçın en eleştiri anlarında kader yanımızda değildi. Kaybettiğimiz için ü

Vincenzo Montella: 'Kaybettiğimiz için üzgünüz'
16-10-2021 22:30

Adana Demirspor, ligin 9. haftasında misafir ettiği Yeni Malatyaspor'a 2-0 yenik oldu. Maç sonu açıklamalarda mevcut Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, “Aslında tamamımız üzgünüz. Soyunma odasında ne derece üzüldüğümüzü biz gördük. Maçın en nazik anlarında talih yanımızda değildi. Bazı anlarda şansın tek bizim yanımızda olmadığını gördük. Bazı pozisyonlarda istediğimiz olmadı. Kaybettiğimiz için üzgünüz” diyerek konuştu.

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica'yı şimdi ilkin de tanıdığını, oynatacağı düzen stilini bildiğini tamlayan Montella, şimdi sonradan şunları söyledi:

“Kendisini tanıyordum önceden. Romanya'da tek umulmadık birlikte takımla böke oldu. İstediğimiz pozisyonları bulduk fakat değerlendiremedik. Maçta kapanacaklarını biliyorduk o sebeple nitelik eklememiz gerekiyordu. O sebeple fark yaptık. Maçta kaliteye ihtiyacımız vardı.”

Umutcan İşledici
 

İLGİLİ HABER
Yeni Malatyaspor 5 hafta sonradan kazandı Yeni Malatyaspor 5 hafta sonradan kazandı
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?