Ekonomi

Vestel ve DTS'den TV iş birliği

Vestel, Play-Fi ahenk teknolojili TV'ler imar etmek düşüncesince toy evlat ses, görüntüleme ve lamise dalında evren liderlerinden DTS firması ile teşrikimesai anlaşması yaptı.

Vestel ve DTS'den TV iş birliği
11-01-2022 14:24

Global bir uygulayım bilimi firması bulunan Vestel, Play-Fi aşırı odalı nağme ve surround nağme teknolojilerine erbap TV'ler yetiştirmek düşüncesince Xperi Holding Corporation'ın toy döl ses, görüntüleme ve anten teknolojisinde evren liderlerinden DTS ile iş donanmasına imza attı. Yüksek uygulayım bilimi odaklı üretimi ve kompetitif fiyatlarıyla dünyanın ciharıyek indinde TV'leriyle tüketiciye vasıl şirket, bu teşrikimesai çerçevesinde, Vestel markası da engelleme edinmek üzere, lisanslı ve OEM markaları düşüncesince DTS Play Fi dizgeli mahsulat üretecek. Play Fi spesifik Vestel TV'lerin 2022'nin ikinci yarısında devreye katılması planlanıyor. Verilen bilgiye göre, evler düşüncesince aşırı odalı, birinci sınıf bir nağme sistemi meydana getiren DTS Play-Fi, sesi taşınabilir cihazlardan TV'lere, hoparlörlere, soundbarlara ve set-top boxlara kablosuz kendisine göndererek, faziletli kalitede nağme deneyimi yaşatıyor. Wifi üstünden çalışmış bulunduğu düşüncesince ek bir tesisat gerektirmeden açık mahsul gamında çalışkanlık gösterebiliyor.

Türkiye'nin en büyük, Avrupa'nın evvel 3 TV üreticisi ortada toprak meydan şirketlerinin, bu enerjisini ciddi iş birlikleriyle artırdığına özen çekici Vestel CEO'su Turan Erdoğan, “Şirketimizin teknolojisini zaman dünyanın 158 ülkesine ulaştırıyoruz. Rekabetin enine boyuna fırtınalı ve aceleci bulunduğu arsıulusal pazarlarda mevcut olabilmek düşüncesince de ciddi iş birlikleri aşırı önemli. Evlerdeki deneyimi artırmaya, ürünlerimizin standardını yükseltmeye bitmeme ediyoruz. Televizyonlarımızı zeki evlerin merkezi pozisyonuna getirirken; kablolardan bağımsız, fevk dozaj bir deneyimin kapısını aralıyoruz. Play-Fi yanlışsız surround, sesi TV'den odaya ve habbe öbür bölümlerindeki hoparlörlere kablosuz kendisine göndererek, faziletli birinci sınıf nağme yayını yapmayı kabil kılıyor. Üstelik bir tomar kablolar, teller ve adaptörler olmadan en dobra nağme deneyimini oluşturuyor” biçiminde konuştu.

DTS Play-Fi Genel Müdürü Dannie Lau, şöyleki konuştu: “Vestel'in delici ölçeği ve CE markalarından oluşan varlıklı yelpazesi, Play-Fi'nin bireylere ve evlere erişimini şimdi da genişletiyor. Şirket ile yaptığımız iş birliğiyle, dünyanın en iri ve en dobra mahveden elektroniği üreticileriyle beraberce düzentileme misyonumuzu sürdürüyoruz.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?