Magazin

Ünlü oyuncu Wilma Elles'ten yeni dizi müjdesi

Ünlü oyuncu Wilma Elles, yeni ortak dizi çektiğini belirterek, "Birinci sezonunu çektik. Yayınlanmasını coşku ile bekliyoruz. Çok heyecanlıyım. Bazı duyum çıktı. Daha çok ayrıntı veremiyorum maalesef” biçiminde konuştu.

Ünlü oyuncu Wilma Elles'ten yeni dizi müjdesi
09-01-2023 14:10

Elles, katılmış olduğu birlikte ihsanıhümayun töreninde, gayrimenkulun en güvence envestisman bulunduğunu belirterek, "Hayatta katı bürümek istiyorsan ya dobra birlikte muhasebecin yahut dobra birlikte avukatın olması geçişsiz ego de buna dobra birlikte taşınmazlar danışmanın olması lazımı katmak istiyorum" dedi.

Ödül gecesinde mütekellim Elles, "Ben esasta aşırı hesapçı birlikte insanım. Benim akrabalarım beni hakeza eğitti. Bazı insanoğlu aşırı şişman şeyler alabilirler ego anca değilim tutumluyum. Ben taşınmaz yatırımını seviyorum. Ve baştan sona diyorum param servet etsin. Çünkü gösterişli birlikte çanta alıyorsunuz. O size servet getirmiyor. Ama taşınmaz herhangi birlikte devir değerleniyor. İster pazarlayabilirsiniz gerek kiraya verebilirsiniz. Bence dört dörtlük birlikte şey. Buradan birlikte çağırma aldığım düşüncesince aşırı mutluyum" dedi.

Ödül gecesini düzenleyen Remax Fly Tarabya sahibi Emrah Uçar da iştirakından ötürü Elles'e teşekkürname ederek, "Wilma kadın yatırımlarını akilane yapmış bence. Bu mevzuda bizlerden iane istedi. Kendisine teşekkürname ediyorum" biçiminde konuştu.

Veysel Ensar Gökçegözog

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?