Magazin

Ünlü oyuncu Wilma Elles, kendisi düşüncesince tasarlanan kolyeyi taktı

Ünlü oyuncu Wilma Elles, bioenerji uzmanı Gulnara Teymurova'nın kendisi düşüncesince tasarladığı hususi kolyeyi taktı.

Ünlü oyuncu Wilma Elles, kendisi düşüncesince tasarlanan kolyeyi taktı
29-06-2022 11:04

Bioenerji uzmanı Gulnara Elif Teymurova, kişilerin yüzüne bakarak ve onların dertlerini kulaktan insana hususi kıymetli şümul kolye tasarlıyor. İnsanların para, iş, kariyer, eğitim, sağlık, göz kabil konulardaki problemlerine gereğince rastgele birisi düşüncesince ayrı emek vermek yaptığını kail Uzman Teymurova'nın hususi kolyelerini adlı sanlı oyuncu Wilma Elles de takanlar arasında. Ünlü oyuncu Elles, hususi imal kolyenin kendisini nazardan ve kazadan da koruyacağına inanıyor.

Kişinin işlemine gereğince kolyelerin fiyatı 100 bin liraya derece çıkıyor”

Kişiye hususi meydana getirilen kıymetli şümul kolyeleriyle ilişik mütekellim bioenerji uzmanı Gulnara Elif Teymurova, “Önce bireyin namına ön iş ve beniz analizi yapıyorum. Sonra o bireyin tercihine gereğince para, iş, yıldızın yükselmesi yahut çirkin enerjiden aranmak kabil mevzularda ona hususi kıymetli şümul mahsul yapıyorum. Amerika'ya, Almanya'ya, Fransa'ya, Polonya'ya, Hollanda'ya, dört başı mamur devletlere yapmış olup gönderiyorum. Kolyelerin tutarları da 5 bin liradan
başlıyor ve 100 bin liraya derece fark çıkıyor. Kişinin işlemine gereğince değişiyor” dedi.

“Kafamı çarptıktan sonradan sıradan kanadı ve terzilik atıldı"

Kazadan, nazardan tevakki etmek ve maddesel açıdan dolgunca bolamat artağanlık berhayat olmak düşüncesince bioenerji uzmanı Gulnara Elif Teymurova'ya başvuran adlı sanlı oyuncu Wilma Elles, “Ben güzeşte hafta uyurken su içmeye kalktım ve yatağın tarafındaki duvara kafamı çarptım. Birkaç insana anlattım ve bunun göz olabileceğini söyledi. Daha ilk de yaşadığım vakalarla ilişik insanlar, benim gani dolgunca afsun etmemi zira üzerimde nazarın olabileceğini söyledi. Kafamı çarptıktan sonradan sıradan kanadı ve terzilik atıldı. Biri beni Gulnara Elif Hanım'la tanıştırdı. Hem kolye bununla beraber taktığım bileklikle İnşallah huzura kavuşacağım” halinde konuştu.

Deniz Zeybek - Ahmet Faruk Sarıkoç
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?