Ekonomi

TÜRASAŞ 2023'te 450 vagon üretecek

Türkiye Raylı Sistem Araçları Sanayi AŞ (TÜRASAŞ) Sivas Bölge Müdürlüğü içerisinde 2023 senesinde 450 vagon üretimi gerçekleştirecek.

TÜRASAŞ 2023'te 450 vagon üretecek
13-09-2022 21:04
Sivas

Valilikten meydana getirilen açıklamaya göre, Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, TÜRASAŞ'ı görüşme ederek Bölge Müdürü Atanur Karadağ'dan bilim aldı.

Şimşek, buradaki açıklamasında, TÜRASAŞ'ın doğacak sene 450 vagon üreteceğini belirterek, vagonların önceki kaynağını söyledi.

TÜRASAŞ'ın aşırı dobra çalışmalara imza attığını vurgulayan Şimşek, "Ülkemizin delik bebeği birlikte büyüklenme ve vagon üretiminde hakkıyla dobra birlikte düzentileme kadrosu var. Güzel icraat sergileniyor. Başta semt müdürümüz ve düzentileme arkadaşlarına teşekkürname ediyorum, kutlama ediyorum." ifadelerini kullandı.

Müdürlüğün başarısındaki en iri hisse sahibinin çalışanlar bulunduğunu vurgulayan Şimşek, şunları kaydetti:

"Siz olmazsanız burada birlikte muvaffakiyet öyküsünden bahsedemeyiz. Büyük birlikte iş harcanıyor, iri birlikte hız bahis konusu ve bu da başarıyı getiriyor. Burası devletimizde vagon üretiminde gır sahibi, bire birlikte sürede kılavuz birlikte kurum. Devletimizin delil olması, kere göstermesi, onlarla teşrikimesai yapması sebebiyle de bu üretim başlamış durumda. Bu sektörü, bu kurumumuz domine etmeye bitmeme ediyor. İnşallah bundan böyle da dobra başarılara imza atacaktır. Bu fabrikamızda 2023 senesinde 450 vagon üretimi olacak. Bu hakkıyla dobra birlikte başarı. Her sabık gündüz kendisini yenileyen, geliştiren birlikte kurum. Üretimde robot da kullanılmaya başlanmış, bu da gösteriyor ki kurumumuz rastgele sabık gündüz kendini yeniliyor ve teknolojik gelişimleri kullanıyor."

Karadağ ise ziyaretinden çevre Vali Şimşek'e teşekkürname etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?