Spor

TSK Ampute Futbol Takımı üçüncü Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu hedefliyor

Türk Silahlı Kuvvetleri Rehabilitasyon Merkezi Engelliler Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı, dinç sporcularla evvel kütle arkası sıra Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu hedefliyor.

TSK Ampute Futbol Takımı üçüncü Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu hedefliyor
05-12-2021 12:09
Kastamonu

GMG Kastamonuspor'un İsmail Dikmenli Tesisleri'nde nazil Türk Silahlı Kuvvetleri Rehabilitasyon Merkezi Engelliler Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı, Kredi Yurtlar Kurumuna ilgili sahada hazırlıklarını sürdürüyor. Ligde gözyaşı averajı en bağan ekipler ortada toprak meydan TSK Ampute Futbol Takımı'nda 18 gözyaşı altında 6 sportmen bulunuyor.

Antrenör Yusuf Yıldız, AA muhabirine, kendisinin de 1998 senesinde Tunceli'de mayına gübre kararı ampute bulunduğunu söyledi.

Genç birlikte ekipman olduklarını tamlayan Yıldız, "Amacımız, oyuncular yetiştirip hem camiada bulunmalarını temin etmek hem de ulusal takıma güre aktör yetiştirmek. Geçen sene ligi 7'nci tam bitirdik. 13 ekipman ortada 7'nci olduk. 18 gözyaşı altında 6 sporcum var. Ortaokul ve ortaöğretim öğrencilerimiz var. Yetenekli çocuklar. Tek eksiğimiz tecrübe. Bu güre aktörleri dobra seviyelere getirebilirsem dehşetli birlikte kol oluşturmuş olacağız." dedi.

Kastamonu'daki kamplarının da velut geçtiğini anlatım fail Yıldız, "Genç sporcularla amacım klasman şampiyonluğu ve Şampiyonlar Ligi'ne katılmak. Türk Silahlı Kuvvetleri Ampute Futbol Takımı adına 2 defa Şampiyonlar Ligi'ne gittik. Her seferinde de şampiyona kupasını getirdik. Bu güre oyuncularla bitmeme yazar üçüncü kupayı iletmek istiyoruz. İnşallah onu da başaracağız." niteleyerek konuştu.

Takım kaptanı Hüseyin Türkmen ise bire birlikte sürede gövde eğitimi öğretmenliği yaptığını anlattı.

Ampute Futbol Süper Ligi'nin en güre kadrosu olduklarına ayraç fail Türkmen, "Takımımızın gözyaşı averajı 20. Büyük cansiparane savaşım ediyoruz. Buradan ulusal takıma ne denli aşırı aktör gönderebilirsek bizim düşüncesince iri birlikte onur." ifadesini kullandı.

13 yaşındaki Tuncay Efe Hankulu ise 4. kattan sukut kararı ampute bulunduğunu belirterek, "4 senedir bu takımda şekil giyiyorum. Genç birlikte takımız. Çok çalışıyoruz, antrenmanlarımıza bitmeme ediyoruz." dedi.


SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?