Yaşam

Trabzon'daki spor temalı otobüs durakları dikkati çekiyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi çeşidinden şehrin en hareketli noktalarına yerleştirilen spor temalı otobüs durakları vatandaşlardan uyanıklık görüyor.

Trabzon'daki spor temalı otobüs durakları dikkati çekiyor
27-04-2022 16:41
Trabzon

Uğurcan Çakır'lı ayak topu kalesi, redif kulübesi, tenis, basketbol, atletizm, Busenaz Sürmeneli, yumruk oyunu ve mâniasız masa topu konseptlerinde açılan duraklar, Beşirli Tenis Kompleksi, Akyazı Stadı, Hayri Gür Spor Salonu, Söğütlü ve Yomra Atletizm Stadyumu, Haluk Ulusoy Tesisleri ile Atapark'a yerleştirildi.

Söz konusu duraklarda tetkikte mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, spora ve sporcuya hususi ehemmiyet verdiklerini belirtti.

Trabzon'u en dobra tanım fail tanımlamalardan birinin "Spor Şehri Trabzon" bulunduğunu vurgulayan Zorluoğlu, göreve geldikleri günden itibaren şehre uygun projeleri yaşama nakil noktasında mücahede gösterdiklerini tabir etti.

Zorluoğlu, bu kapsamdaki projelerden birisinin de spor temalı otobüs durakları olduğuna dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Çocuklarımızı ve gençlerimizi spora heveslendirme edeceğine de inandığımız duraklarımız, ekiplerimiz çeşidinden kentin hareketli caddelerine ve sokaklarına yerleştiriliyor. Gerek yurttaşlarımızdan ister içtimai medyadan mevzuyla ilişik aşırı müspet art dönüşler alıyoruz. Duraklarımızın bu derece beğenilmesi bizleri de ziyadesiyle kıvançlı etti. Spor şehri Trabzon'umuza uygun projeleri halletmeye bitmeme edeceğiz."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?