Gündem

Sözlü saldırıya uğrayan hemşireden örnek davranış

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde mevcut hususi müşterek hastanede etkin hemşire, hastalanmış yakınının aday şiddetine sunulan kaldı. Zeynep hemşire hastalanmış yakınına şikayetçi olmaktan çıkmaz hayvanlarına abla yardımında bulunması gibi vazgeçerek uzlaştı.

Sözlü saldırıya uğrayan hemşireden örnek davranış
17-12-2021 18:53

Kdz Ereğli'de mevcut hususi birlikte hastanede etkin Zeynep Kılıç, çalışmış olduğu esnada pestil yakınının aday şiddetine sunulan kaldı. Saldırı ondan sonra Zeynep hemşire vatandaştan şikayetçi oldu. Başlayan adli proses cevabında Zeynep hemşire ile adı açıklanmayan yurttaş ortada ahenk sonucu çıktı.

Çıkan ahenk cevabında Zeynep hemşire namına aday şiddette mevcut vatandaştan bakıma eksikli hayvanlara abla yardımında bulunması istedi. Bunun için yurttaş Kdz Ereğli Gönülden Hayvan Sevenler Derneği'ne abla bağışı yaptı. Kdz Ereğli Gönülden Hayvan Sevenler Derneği Başkanı Belgin Alcan ve üyeler örnek davranışından ötürü Zeynep hemşireyi çalışmış olduğu hastanede görüşme etti. Çiçek ve hazırladıkları Teşekkür belgesini Zeynep hemşireye sağlayan Belgin Alcan namına örnek davranışından teşekkürname etti.

Kdz Ereğli Gönülden Hayvan Sevenler Derneği Başkanı Belgin Alcan, önceki el hakeza birlikte şeyle karşılaştıklarını, Zeynep hemşireye meydana getirilen şiddetten ötürü kalbi kırık olduklarını anlatım etti. Alcan konuşmasında, “Yaşadığınız bu vakadan ötürü aşırı üzüldük. Ama bu vakası bu halde çevirmesini çıkmaz hayvanlarına yönlendirmesi aşırı iyi birlikte duyarlılık. İnanılmaz birlikte müeddep düşünüm aslında. Biz önceki el hakeza birlikte şeyle karşılaşıyoruz. Böyle birlikte taleple geliyorlar bize. Biz size bu açıdan teşekkürname kılmak istedik. Hem bu farkındalığı da ulaştırmak yapılabiliyorsa öteki kişilere da örnek olması açısından teşekkürname kılmak istedik. Yaşadığı sertlik elbette ki aşırı üzücü. Şiddetin herhangi birlikte türlüsü kişiye hayvana şiddete doğrusu karşıyız. Hiçbir canın bambaşka birlikte dirilik üstünde sertlik uygulaması maddesel içsel tek şiddetin uygulanmaması. Ama bunu çıkmaz hayvanlarına yararına çevirmiş olmasından ötürü namına gene aşırı teşekkürname kılmak istiyorum. Hazırladığımız teşekkürname belgesini arz kılmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

Zeynep Kılıç ise hakeza birlikte vakadan sonraları hayvanlara faydası olmasından ötürü sevindiğini söyleyerek, “Faydam bulunmasına aşırı sevindim, çirkin birlikte görüngü yaşadık. Bir pestil yakını aday şekilde şiddetine sunulan kaldığı, şiddete sunulan kalınca da birlikte adli proses oluştu. Adli proses cevabında da telif sonucu çıktı. Beyefendiden de derneğe hediye yapmasını istenildi. Bağış karşılığında da kendileri bana teşekkürname etmeye geldiler” dedi.
Konuşmaların peşi sıra cemiyet yöneticileri Zeynep hemşireye teşekkürname belgesini sunma etti.

Vedat Kılıç
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?