Eğitim

SOCAR Energy School’da dersler 12 Kasım’da başlıyor

SOCAR Türkiye, Sabancı Üniversitesi EDU teşrikimesai ile yaşama geçirilen SOCAR Energy School şehadetname programı başladı. Bu sene geçmiş kere planlı izlence ile erke alanındaki mevzuları aşırı taraflı değerlendirebilecek boşluk açılarının kazandırılması amaçlanıyor.

SOCAR Energy School’da dersler 12 Kasım’da başlıyor
04-11-2022 16:56
SOCAR Türkiye, Sabancı Üniversitesi Yönetici Geliştirme Birimi EDU iş birliğiyle SOCAR Energy School şehadetname programını başlatıyor. Sertifika programı, erke sektöründe duygulanma olanağı sağlamayı, global ve diyalekt erke alanındaki mevzuları aşırı taraflı yorum ve 360 adım sağ açıklık edindirmeyi amaçlıyor.

“Sertifika programı Azerbaycan ve Türkiye'nin erke uzmanlarını yetiştirecek”

Sertifika programının tanıtımında mütekellim SOCAR Türkiye İletişim ve Kamu İlişkileri Başkanı Mikayil Yusifov, enerjinin rastgele sektörünün teknik, tarihsel, siyasi ve konuşu şekilde ele alınacağı SOCAR Energy School'un Türkiye'nin erke uzmanlarını yetiştireceğini söyledi. Yusifov, “Şirket şekilde Türkiye'de önceki kere bu kapsamda birlikte şehadetname programını yaşama geçirerek birlikte prensip imza atmanın alım çalım ve mutluluğunu yaşıyoruz. Akademi ve endüstri ortada güreşçi köprüsü olacak ve teşrikimesai fırsatı sağlayacak bu şehadetname programıyla tüketicilere erke dalında uzman, kalifiye işgücü kazandırmayı hedefliyoruz. Sertifika programının arsıulusal bilinirliğe eş ve erke dalında mürşit birlikte şehadetname programı şekilde etraflıca seneler bitmeme etmesini istiyoruz. Ekosistemimizin gelişimi düşüncesince SOCAR Energy School ile attığımız bu adımın, sektörümüzün gelişimi ve Türkiye'nin kalkınması namına kaç acemi plan ve çalışmaya da sabah yeli vermesini diliyoruz” dedi.

Sabancı Üniversitesi Yönetici Geliştirme Birimi EDU Proje Koordinatörü Dr. Murat Kaya'da SOCAR Energy School'la ilgilendiren olarak, “IICEC ve SHURA denli erke merkezlerimizle, ETM meraklı Master programımızla, yürüttüğümüz aşırı sayıda asliye ve kılgısal araştırı projesi ile enerji, Üniversitemizin mihrak emek vermek sahalarından biri. Bu alandaki deneyimimizi arsıulusal uzmanların da katılımları ile SOCAR Energy School'a yansıtacak olmaktan bahtiyar ve gururluyuz. Programı yürütecek bulunan Yönetici Geliştirme Birimimiz (EDU)'nun 20 salname deneyimi ile katılımcılarımıza rastgele saatinden yarar sağlayacakları birlikte yetişek ve ağız dalaşı deneyimi sunmayı amaçlıyoruz” ifadelerini kullandı.

63 vakit sürecek online yetişek verilecek

Şirket çeşidinden rastgele sene tekrarlanması planlanan şehadetname programında zamanımızda enerji, erke talebi, acemi erke teknolojileri denli umumi konuların beraberinde elektrik, canlılık şebekesinin işleyişi, yer yağı katıksız gaz, yer yağı katıksız kavara piyasaları ve endüstrisi, Hazar Bölgesi erke politikaları, Türkiye erke politikaları, Orta Doğu ve Doğu Akdeniz erke politikaları, Azerbaycan erke politikaları, çekirdeksel enerji, yenilenebilir enerji, erke güvenliği, kurumsal hava değişikliği yönetimi ve erke mevzuatı madun başlıklarında bütün 63 vakit sürecek online yetişek verilecek.

Başarı sertifikası almaya doğruluk ele geçiren katılımcılara erke dalında doktora bursu şansı da sunan şehadetname programına başvurular, 4 Kasım evveliyatına genişliğinde yapılabilecek. 12 Kasım Cumartesi haset başlamış olacak ve 6 hafta sürecek şehadetname programı karşı etraflıca bilgiye ve müracaat formuna socarenergyschool.com web adresinden ulaşılabiliyor.

Sertifika programı bilirkişi adları buluşturuyor

SOCAR Energy School'da dersleri; Sabancı Üniversitesi, SOCAR Türkiye, üniversiteler, türlü erke kuruluşlarından uzmanlar ve dünyaca adlı sanlı eğitimciler verecek. Enerji jeopolitiği uzmanı Giacomo Luciani, Cattolica del Sacro Cuore ve Johns Hopkins Üniversitesi'nde enerji, hava ve mekân politikaları derslerimizi sağlayan Simone Tagliapietra, ABD'nin emektar Azerbaycan Büyükelçisi ve Global Energy'nin kurucusu Richard Morningstar, Oxford Institute for Energy Studies Profesörü Vitaly Yermakov şehadetname programında ders verecek adlardan bazıları. Programa başkaca Azerbaycan'dan kaç yukarı düzem yöneticinin iştirakı da planlanıyor.

iha.com.tr üstündeki istihbarat ekspoze biçiminde yayınlanmaktadır. Haberin video, ışık ve metnine Abone panelinden ulaşabilirsiniz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?