Yaşam

Servis aracını mevlit işleyen kedi ve yavrularına tahsis etti

Elazığ'da, Ramazan Bayramı dönüşü iş durumunda servis gayeli kullandığı arabada veladet işleyen kedi ve yavrularını gören oto çarpıcılık ustası, aracı kediler düşüncesince bırakarak çalışanlarına kişisel arabasını tahsis etti.

Servis aracını mevlit işleyen kedi ve yavrularına tahsis etti
07-05-2022 11:46
Elazığ

Sanayi sitesindeki iş durumunda 7 mensubu ile oto çarpıcılık ve üreteç tamiri önleyen Hamza Mucazoğulları, sefa tatilinin arkası sıra iş yerini açtığında müşterek sürprizle karşılaştı.

İş durumunda servis düşüncesince kullandığı arabadan mevrut sesler üstüne aracı arama fail Mucazoğulları, ön ve art genelev ortada müşterek kedinin 4 yavru doğurduğunu gördü.

Bu boyut karşısında hem sersemlik canlı bununla beraber duygulanan Mucazoğulları, motorin soğurgan yavru kedileri ve annelerini huzursuz etmeden hali çalışanlarıyla paylaştı.

Mucazoğulları, aldıkları kararla, iş durumunda çalışanların ulaşımında ve materyal taşımada servis gayeli kullandığı arabası ana kedi ve yavrularına, ferdî arabasını ise çalışanlarına tahsis etti.

"Yavrular ayaklanıp buradan ayrılıncaya derece onları konuk edeceğiz"

Mucazoğulları, AA muhabirine, Ramazan Bayramı'nın arkası sıra iş adına vardığında tek beklemediği müşterek sürprizle karşılaştığını belirterek, "4 günce sefa tatilinde müşterek kedi servis aracımızda tevellüt yapmış. İş durumunda çalışkan namına tercih ettiğimiz servis aracımızdı. Servis aracında ana kedi ve yavrularını görür görmez huzursuz etmedik onları. Şahsi aracımla işlerimizi görüyoruz. Servis aracımızı da bundan sonra ana kedi ve yavrularına tahsis ettik." dedi.

Bu durumu, endüstri sitesindeki başka esnafın da duyduğunu özetleyen Mucazoğulları, kişilerin iri müşterek merakla ana kedi ve yavrularını kıymetlendirmek düşüncesince iş adına geldiğini belirtti.

Kedi ve yavrularını itinayla koruduklarını, ana kediye motorin ve abla verdiklerini dile getiren Mucazoğulları, "Bu yaptığımızın maddesel müşterek karşılığı yok, içsel namına bahtiyar oluyoruz. Anne kedi ve yavrularını servis aracında korunum edeceğiz, sütlerini ve mamalarını vereceğiz. Yavrular ayaklanıp buradan ayrılıncaya derece onları konuk edeceğiz. Arabamız onlara feda olsun." sanarak konuştu.

Sanayi sitesinde esnaf Cumhur Bilge de ana kedi ve yavrularına cemaat çıkan Hamza Mucazoğulları'nı, göstermiş bulunduğu sağlam davranıştan ötürü ölçüm ettiklerini söyledi.

Bilge, "Hamza usta, endüstri sitemizin dobra esnafından biri. Bu aracı da çalışanlarını taşımak, materyal götürüp sağlamak düşüncesince kullanıyor. Ama bu yavrular sütten kesilene derece arabayı yatıracak. Allah ondan razı olsun." halinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?