Magazin

Sertab Erener, Öykü Karayel ve Can Bonomo’dan ‘İyiliğe Ninniler’

Bepanthol Baby ile ‘İyiliğe Ninniler' projesinin tanıtım toplantısı, ninni albümüne sesiyle sahn sağlayan Sertab Erener ve albümde Erener ile ikili özne ve markanın toy yüzleri bulunan Öykü Karayel ve Can Bonomo'nun katılımıyla gerçekleştirildi.

Sertab Erener, Öykü Karayel ve Can Bonomo’dan ‘İyiliğe Ninniler’
17-11-2021 11:43

Bepanthol Baby'nin bebekler ve ebeveynlerin dünyasına birbirinden dobra ninnilerle dokunmayı amaçladığı “İyiliğe Ninniler' projesinin lansmanı, Çırağan Palace Kempinski'de gerçekleştirildi. Etkinliğe, plan kapsamında hazırlanmakta bulunan ninni albümündeki şarkıları seslendiren Sertab Erener'in yanı esna Bepanthol Baby bellik elçileri bulunan ve Erener'e dü şarkıda haremlik fail Öykü Karayel - Can Bonomo çifti de katıldı. Sertab Erener başkaca plan kapsamında okumuş olduğu ikonik “Dandini Dandini Dastana” ninnisini loş ışıklar altında orkestrası ile beraberce aktiflik katılımcıları düşüncesince seslendirdi.

Pişik yasaklayıcı merhemiyle bebeklerin esenliğini ve hab standardını artırmayı hedefleyen Bepanthol Baby, İyiliğe Ninniler projesi kapsamında bebeklere uykusunda haremlik fail ninnileri Sertab Erener'in seslendirdiği yanında ninni albümü hazırladı. Albümde arazi düzlük ninnilerin laflarında empati, eşitlik, kapsayıcılık kabilinden değerleri pekitmek düşüncesince ıvır zıvır tebeddülat yapılırken ninnilerin hepsi melodilerine sadakatli kalınarak baştan yorumlandı. Dijital platformlar üstünden parasız ve her insanın erişimine açıkça adına gösterilen albümün bütün sayısal dinleme gelirleri AÇEV'in Anne ve Baba Destek Programları düşüncesince bağışa dönüşecek.

“Ninnilerin afiyetle dinleneceğini umuyorum”

Ninnilerin kültürel hareket ve müzikal kalıt açısından baş döndürücü altın asar bulunduğunu anlatım fail Sertab Erener, “Yazı bulunmadan ilkin bile bebekler ninniler eşliğinde uyuyordu. Bu mevsimli mevsimsiz eserleri baştan yorumlayarak bebeklerin bu ninnileri benim sesimden dinleyeceği yanında emek vermek gerçekleştirmek dünyada tasarruf etmek istediğim izle de akıllıca orantılı. Ayrıca mütebeddil dünyanın gerçeklerine de makul adına düzenlenmeleri fikrine geçmiş başından itibaren baş döndürücü sevdim. Bu projenin yanında parçası olmak, ebeveynlerin ve bebeklerin hayatında rastgele anlamda iyiliğe odaklanan hakeza yanında çalışmaya ulama gelmek beni baş döndürücü bahtiyar ediyor. Ninnilerin afiyetle dinleneceğini umuyorum” halinde konuştu.

“Ninniler yaşamımızın yanında parçası oldu”

Oğullarının doğduğundan beri uykunun hem onun hem kendimiz düşüncesince ne derece ehemmiyetli bulunduğunu baştan anladıklarını vurgulayan Can Bonomo, “Ninniler de yaşamımızın yanında parçası oldu. Dolayısıyla hakeza yanında projenin oluşturacağı faydayı rastgele şeyden ilkin yanında ağababa adına öngörebiliyorum. Bu ninniler sebebiyle ufaklıklara kendim de inandığım eşitlik, teavün kabilinden değerlerle kırcı yanında dünyayı aktarıyor peyda etmek benim düşüncesince baş döndürücü büyüklük verici. Sertab Erener kabilinden altın yanında artist ile bu manalı projede yanında araya gelmekten ve “Fış Fış Kayıkçı” da ikili yapmaktan büyüklük duydum” sanarak konuştu.

Öykü Karayel ise “Bebeklerin yabancısı oldukları dünyayı ve yaşamı tanımasına da asistan olan, onlara güvende hissettiren ninniler, bizim de Roman ile hab rutinimizin vazgeçilmezi. Bunun yanı esna ninnilerin AÇEV düşüncesince faydaya dönüşecek olması da projeye ayrı yanında deme kazandırıyor. Bir ninni dinlendiğinde ağırlık çemberinin katlanarak yayılması, değişik evlatların dünyasına esenlik adına dönmesi esasen yanında araya gelmiş şekilde nite yanında ayırt oluşturabileceğimizin baş döndürücü dobra yanında örneği. ''Benim Annem Güzel Annem” ninnisinde benim de sesimin olması bu anlamda benim düşüncesince unutulmaz yanında hatıra oldu” dedi.

“İyiliğe Ninniler hem bebeklerin bununla beraber ebeveynlerin dünyasına dokunacak”

Bebeklerin uykusunu düşünüldüğünde akla mevrut geçmiş şeylerden birinin ninniler bulunduğunu tamlayan Bayer Tüketici Sağlığı Türkiye Pazarlama Direktörü Pınar Saltat, “Ebeveynlerin ninnilere başvurmasının asliye sebebi bebekler üstündeki sakinleştirici etkisi. Ayrıca ninnilerin kültürel kuru ve dirim biçimi ne olursa olsun bütün anne babalar kabilinden sayısal platformlarda enikonu istem gördüğünü bizler biliyoruz. Biz de ninnileri baştan kaydetmek ve anne babalarımıza bebeklerine dinletebilecekleri dobra asar tasarruf etmek istedik. Dahası bu çabamızı yanında vakıfa yarar oluşturacak yanında sistem ile buluşturduk. AÇEV iş birliğimiz sebebiyle ninniler hem bebekleri bununla beraber iyiliği büyütecek. İnanıyorum ki Bepanthol Baby ile İyiliğe Ninniler hem bebeklerin bununla beraber ebeveynlerin dünyasına dokunacak” halinde konuştu.

“Çocukların yaşamlarına ehemmiyetli yanında dokunuşta bulunacağımıza inanıyoruz”

Son adına projenin önemine değine AÇEV Genel Müdürü Senem Başyurt, “Bepanthol Baby İyiliğe Ninniler” projesi ile anne babalar hem bebeklerini içtimai cinsiyete hassas masallarla ek fırsatı bulacak bununla beraber dinledikleri rastgele ninni sebebiyle bambaşka ana babaların pedagoji bilimi almasına katkıda bulunacak. Binlerce senedir evlatların fon enerjisini zenginleştiren, onları muhabbet ve güvenlik ortamında hissettirerek uyutan ninniler, demincek eşitlikçi yanında dille baştan yorumlanırken bambaşka evlatların da yaşama denktaş yanında halde başlamasına ulama sağlayacak. Bugüne derece eğitimleriyle 1 milyondan yanında tomar insana vasıl yanında kasıntı olarak, İyiliğe Ninniler projesi sebebiyle baş döndürücü hâlâ yanında tomar anne babaya ulaşacağımıza ve vereceğimiz eğitimlerle evlatların yaşamlarına ehemmiyetli yanında dokunuşta bulunacağımıza inanıyoruz” niteleyerek laflarını tamamladı.

Uğur Çetin - Furkan Serttaş
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?