Magazin

Sertab Erener, Öykü Karayel ve Can Bonomo’dan ‘İyiliğe Ninniler’

Bepanthol Baby ile ‘İyiliğe Ninniler' projesinin tanıtım toplantısı, ninni albümüne sesiyle sahn sağlayan Sertab Erener ve albümde Erener ile ikili işleyen ve markanın dünkü yüzleri bulunan Öykü Karayel ve Can Bonomo'nun katılımıyla gerçekleştirildi.

Sertab Erener, Öykü Karayel ve Can Bonomo’dan ‘İyiliğe Ninniler’
17-11-2021 11:43

Bepanthol Baby'nin bebekler ve ebeveynlerin yaşamına birbirinden iyi ninnilerle dokunmayı amaçladığı “İyiliğe Ninniler' projesinin lansmanı, Çırağan Palace Kempinski'de gerçekleştirildi. Etkinliğe, plan kapsamında hazırlanmakta bulunan ninni albümündeki şarkıları seslendiren Sertab Erener'in yanı esna Bepanthol Baby bellik elçileri bulunan ve Erener'e dü şarkıda haremlik fail Öykü Karayel - Can Bonomo çifti de katıldı. Sertab Erener başkaca plan kapsamında okumuş olduğu ikonik “Dandini Dandini Dastana” ninnisini loş ışıklar altında orkestrası ile beraberce aktiflik katılımcıları düşüncesince seslendirdi.

Pişik inhibütör merhemiyle bebeklerin esenliğini ve hab standardını artırmayı hedefleyen Bepanthol Baby, İyiliğe Ninniler projesi kapsamında bebeklere uykusunda haremlik fail ninnileri Sertab Erener'in seslendirdiği müşterek ninni albümü hazırladı. Albümde toprak düzlük ninnilerin laflarında empati, eşitlik, kapsayıcılık kabilinden değerleri yükseltmek düşüncesince ıvır zıvır tadilat yapılırken ninnilerin kâffesi melodilerine sadakatli kalınarak baştan yorumlandı. Dijital platformlar üstünden parasız ve her insanın erişimine belirgin adına gösterilen albümün bütün sayısal dinleme gelirleri AÇEV'in Anne ve Baba Destek Programları düşüncesince bağışa dönüşecek.

“Ninnilerin afiyetle dinleneceğini umuyorum”

Ninnilerin kültürel eylem ve müzikal kalıt açısından aşırı giranbaha asar bulunduğunu tabir fail Sertab Erener, “Yazı bulunmadan evvela bile bebekler ninniler eşliğinde uyuyordu. Bu gereksiz eserleri baştan yorumlayarak bebeklerin bu ninnileri benim sesimden dinleyeceği müşterek düzentileme gerçekleştirmek dünyada çoğaltmak istediğim izle de akıllıcasına orantılı. Ayrıca mütebeddil dünyanın gerçeklerine de akla yatkın adına düzenlenmeleri fikrine geçmiş başından itibaren aşırı sevdim. Bu projenin müşterek parçası olmak, ebeveynlerin ve bebeklerin hayatında rastgele anlamda iyiliğe odaklanan hakeza müşterek çalışmaya ulama bildirmek beni aşırı bahtiyar ediyor. Ninnilerin afiyetle dinleneceğini umuyorum” biçiminde konuştu.

“Ninniler yaşamın müşterek parçası oldu”

Oğullarının doğduğundan beri uykunun hem onun hem kendimiz düşüncesince ne derece ehemmiyetli bulunduğunu baştan anladıklarını vurgulayan Can Bonomo, “Ninniler de yaşamın müşterek parçası oldu. Dolayısıyla hakeza müşterek projenin oluşturacağı faydayı rastgele şeyden evvela müşterek ata adına öngörebiliyorum. Bu ninniler sebebiyle ufaklıklara kendim de inandığım eşitlik, teavün kabilinden değerlerle kırcı müşterek dünyayı aktarıyor edinmek benim düşüncesince aşırı büyüklük verici. Sertab Erener kabilinden giranbaha müşterek artist ile bu manalı projede müşterek araya gelmekten ve “Fış Fış Kayıkçı” da ikili yapmaktan büyüklük duydum” niteleyerek konuştu.

Öykü Karayel ise “Bebeklerin yabancısı oldukları dünyayı ve yaşamı tanımasına da araştırma görevlisi olan, onlara güvende hissettiren ninniler, bizim de Roman ile hab rutinimizin vazgeçilmezi. Bunun yanı esna ninnilerin AÇEV düşüncesince faydaya dönüşecek olması da projeye ayrı müşterek ağıt kazandırıyor. Bir ninni dinlendiğinde hasiyet çemberinin katlanarak yayılması, ayrımlı evlatların yaşamına selamet adına dönmesi gerçekte müşterek araya gelmiş şekilde ne müşterek ayırt oluşturabileceğimizin aşırı iyi müşterek örneği. ''Benim Annem Güzel Annem” ninnisinde benim de sesimin olması bu manada benim düşüncesince unutulmaz müşterek hatırat oldu” dedi.

“İyiliğe Ninniler hem bebeklerin aynı zamanda ebeveynlerin yaşamına dokunacak”

Bebeklerin uykusunu düşünüldüğünde akla mevrut geçmiş şeylerden birinin ninniler bulunduğunu tamlayan Bayer Tüketici Sağlığı Türkiye Pazarlama Direktörü Pınar Saltat, “Ebeveynlerin ninnilere başvurmasının asliye sebebi bebekler üstündeki sakinleştirici etkisi. Ayrıca ninnilerin kültürel kuru ve dirim biçimi ne olursa olsun bütün anne babalar çeşidinden sayısal platformlarda iyice arzu gördüğünü bizler biliyoruz. Biz de ninnileri baştan kaydetmek ve anne babalarımıza bebeklerine dinletebilecekleri iyi asar çoğaltmak istedik. Dahası bu çabamızı müşterek vakıfa yarar oluşturacak müşterek sistem ile buluşturduk. AÇEV iş birliğimiz sebebiyle ninniler hem bebekleri aynı zamanda iyiliği büyütecek. İnanıyorum ki Bepanthol Baby ile İyiliğe Ninniler hem bebeklerin aynı zamanda ebeveynlerin yaşamına dokunacak” biçiminde konuştu.

“Çocukların yaşamlarına ehemmiyetli müşterek dokunuşta bulunacağımıza inanıyoruz”

Son adına projenin önemine değine AÇEV Genel Müdürü Senem Başyurt, “Bepanthol Baby İyiliğe Ninniler” projesi ile anne babalar hem bebeklerini sosyal cinsiyete duygun masallarla abartma fırsatı bulacak aynı zamanda dinledikleri rastgele ninni sebebiyle bambaşka ana babaların yetişek almasına katkıda bulunacak. Binlerce senedir evlatların fon enerjisini zenginleştiren, onları yârenlik ve itimat içre hissettirerek uyutan ninniler, demin eşitlikçi müşterek dille baştan yorumlanırken bambaşka evlatların da yaşama denktaş müşterek halde başlamasına ulama sağlayacak. Bugüne derece eğitimleriyle 1 milyondan müşterek tomar insana vasıl müşterek gurur olarak, İyiliğe Ninniler projesi sebebiyle aşırı artık müşterek tomar anne babaya ulaşacağımıza ve vereceğimiz eğitimlerle evlatların yaşamlarına ehemmiyetli müşterek dokunuşta bulunacağımıza inanıyoruz” niteleyerek laflarını tamamladı.

Uğur Çetin - Furkan Serttaş
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?