Gündem

Sel ve feyezan yaşanmış olan Akyurt'ta yaşamını kaybedenlerin sayısı 2'ye yükseldi

Sel ve seylap yaşanmış olan Akyurt'ta ortak isim canlılık çarpması kararı yaşamını kaybederken, ortak isim de selden kaçarken düşerek yaşamını yitirdi.

Sel ve feyezan yaşanmış olan Akyurt'ta yaşamını kaybedenlerin sayısı 2'ye yükseldi
13-06-2022 04:03
Ankara
.w3-content { max-width: 100%; margin: auto;} .w3-tooltip, .w3-display-container {position: relative;} .w3-black, .w3-hover-black:hover { color: #fff!important; background-color: #000!important;} .w3-display-left { position: absolute; top: 50%; left: 0%; transform: translate(0%,-50%);-ms-transform: translate(-0%,-50%);} .w3-display-right { position: absolute; top: 50%; right: 0%; transform: translate(0%,-50%);-ms-transform: translate(0%,-50%);} .w3-btn, .w3-button {-webkit-touch-callout: none;-webkit-user-select: none; -khtml-user-select: none;-moz-user-select: none; -ms-user-select: none;user-select: none;} .w3-btn, .w3-button {border: none;display: inline-block;outline: 0;padding: 8px 16px;vertical-align: middle;overflow: hidden;text-decoration: none;color: inherit;background-color: inherit;text-align: center;cursor: pointer;white-space: nowrap;}Ankara'nın Akyurt ilçesinde boğanak yaşamı negatif etkiliyor

Ankara'nın Akyurt ilçesinde tün ezanı saatlerinde bastıran yağmur zımnında kimi ana yol ve sokaklar baskın suları ile doldu, vasıtalar yolda kaldı, ev ve bürolarda taşma yaşandı.

Ankara'nın Akyurt ilçesinde boğanak zımnında vasıtalar yolda kaldı, ev ve işyerlerini su bastı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı ile Akyurt ilçesine gelerek, hali durumunda inceledi, yetkililerden bilgelik aldı.

İlçede açılan akse masasını İsmail Çataklı eş güdümlü ediyor, Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık da sahada mevcut ekipleri yönlendiriyor.

Ankara Valisi Vasip Şahin, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş ile Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin de ilçedeki çalışmalara dayanaklık etmek oluyor.

Elektrik çarpması kararı müşterek insan yaşamını yitirdi

Vali Şahin, AA muhabirine meydana getirdiği açıklamada, Akyurt'ta ast katını su basan binalarda ekiplerin boşaltma çalışmalarını sürdürdüğünü bildirdi.

Şu anda ilçedeki umumi durumun alışılagelen bulunduğunu tamlayan Şahin, "Bir vatandaşımız çarpıcılık çarpması kararı yaşamını kaybetti." bilgisini verdi.

Yaşamını yitiren bireyin 21 yaşındaki Muhammet Şahin olduğu, iş durumunda çarpıcılık akımına kapıldığı öğrenildi.

Selden kaçarken sakıt müşterek insan yaşamını kaybetti

İlçede tün ezanı saatlerinde bastıran yağmur zımnında kimi ana yol ve sokaklar baskın suları ile doldu, vasıtalar yolda kaldı, ev ve bürolarda taşma yaşandı.

Teberik Köyü'nde canlı 67 yaşındaki Mustafa Demirel, selden kaçarken düşerek yaşamını yitirdi.

Demirel'in cenazesi Akyurt Devlet Hastanesi'ne getirildi.

Bakan Soylu, Şahin'in ailesini görüşme etti

Bakan Soylu Şahin'in cenazesinin kaldırıldığı Akyurt Devlet Hastanesi'ne gelerek, ailesine taziyet dileklerini iletti.

İlçeye çarpıcılık verilemezken, takımlar trafolardaki çalışmalarını sürdürüyor.

AFAD, ASKİ, İHH, UMKE, AKUT, JAK ve itfaiye aracı aracı ekipleri su basan ev ve iş bölgeleri ile caddeleri, sokakları tasfiye çalışmalarına bitmeme ediyor.

Ankara'nın Altındağ ilçesinde cemaziyelevvel yaşanmış olan selde CHP Mamak Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı İlkay Yiğit (27) suya kapılarak yaşamını yitirmiş, müşterek insan de Tatlar Deresi'nin taşması kararı kaybolmuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?