Gündem

Şehit ailelerinden İHA ve TGRT Haber'e yılın en başarılı haberciliği ödülü verildi

Sason Şehit Aileleri ve Gazilerle Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği çeşidinden Batman'ın Sason ilçesinde planlı merasim ile İhlas Haber Ajansı (İHA) ve TGRT Haber'e yılın en başarılı haberciliği ödülü verildi

Şehit ailelerinden İHA ve TGRT Haber'e yılın en başarılı haberciliği ödülü verildi
17-12-2021 11:20

Sason Şehit Aileleri ve Gazilerle Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mutalip Çelik, İhlas Haber Ajansı Diyarbakır Bölge Müdürü Abdulkerim Kantarcıoğlu'na martir aileleri ve gazilere gösterdikleri yaklaşan özen ve ilgi dolaysıyla teşekkürname vesikası de sunma etti.

TGRT Haber anne spikeri Ekrem Açıkel ve İHA namına ödülün verildiği törende mütekellim Sason Şehit Aileleri ve Gazilerle Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mutalip Çelik; “Bugün martir ve gazi cemiyeti şekilde yılın hem yürekli hem devletin birlikte duran doğru, dürüst, prensipli haber yapan, devleti gözeten, milletimizin birlikte toprak meydan değme devir sahada bulunan TGRT Haber kanalına, TGRT Haber'in spikerlerinden Ekrem Açıkel ve İhlas Haber Ajansı Diyarbakır Bölge Müdürü Abdülkerim Kantarcıoğlu'nu martir ve gazi derneğimize bitirdikleri dobra hizmetlerden ötürü ödüle laik gördük. Devletimizin ve bayrağımızın birlikte toprak meydan şöhretli bayrağımızın birlikte toprak alan, şöhretli bayrağımızı şimdi yükseklerde savurmak düşüncesince uğraşan ki var ise onların birlikte olduğumuzu tabir çalışma istiyoruz. Göğsümüzü açmış şehadeti muntazır biz evvel bulunduğu üzere bugünde devletimize, bayrağımıza ezanımıza erinç konulmuş bulunan hepsi örgütler ve bu örgütleri destekleyen ki var ise onların karşısında olduk, olmaya bitmeme edeceğiz. Başka birlikte ülkemiz, ayrıksı birlikte devletimiz yoktur. Biz devletimizin birlikte toprak almaya bitmeme edeceğiz.

Devletimizin birlikte toprak meydan ki olursa olsun onların hizmetinde bunları desteklemekle yükümlü olduğumuzu düşünüyoruz. Gerçekten geceleri ailecek martir yakınlarımızla paylaştığımız devir hafta arası afiyetle seyrettiğimiz spikerimiz Ekrem Açıkel'in içtenlikli haber sunumu devletimizi de gözeterek şöhretli bayrağımızı överek tarafsız, hakkın ve hukukun birlikte o çerçevede haber sunduğundan ötürü gönlümüzde hükümdarlık kurmuştur. Buradan teşekkürlerimi sunuyorum. Şehit ve Gazi Derneği şekilde TGRT Haber ve İhlas Haber Ajansı muhabirlerine teşekkürlerimi sunuyorum. Sason'da da hakkıyla sahada bulunan değme yerde bulunan İHA muhabiri Ekrem Aktaş'a da huzurlarınızda teşekkürname kılmak istiyorum. Allah yolunuzu bariz etsin. Daha dobra hizmetler baht etsin inşallah” dedi.

İHA Diyarbakır Bölge Müdürü Abdülkerim Kantarcıoğlu kendisi ve TGRT Haber spikeri Ekrem Açıkel düşüncesince müstahak tanıdık onurluk ve teşekkürname belgesini tasdik aldı. Kantarcıoğlu, “İHA ve TGRT Haber spikeri Ekrem Açıkel namına bu ödülü almaktan ötürü şişman birlikte mevki yaşadım. Rahat yaşayabiliyorsak, canlarını feda fail şehitlerimizin sayesindedir. Bayrağımız gururla dalgalanıyorsa şehitlerimizin armağanıdır. Şehitler bizim düşüncesince aşırı kıymetlidir. Şehit yakınları da şehitlerimizin bizlere emanetidir. Biz elimizden geldiğince martir yakınlarımıza işlev kılmak düşüncesince mücahede edeceğiz. Hayatımda aldığım en kalburüstü ödüllerden birlikte tanesi zira bunun hamur harcını şehitlerin kanıyla sulanmış, şehitlerimiz bu yurt düşüncesince canlarını feda etmişlerdir. Dolaysıyla şehitlerimizin yakınları bizim düşüncesince aşırı kıymetlidir. Şehitlerimizin bizlere dengesiz etmiş bulunduğu yakınlarının hakeza birlikte ödüle laik görmesi onure etti” diyerek konuştu.

Abdulaziz Karataş - Ekrem Aktaş
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?