Spor

Sebastian Haller: “Şu anda futbolun hayalini yaşıyorum”

Beşiktaş karşısında attığı 2 golle takımını galibiyete ulaştıran Ajax'ın kuzey adı Sebastian Haller maçın ardından, “Şu anda futbolun hayalini yaşıyorum” ifadelerini kullandı.

Sebastian Haller: “Şu anda futbolun hayalini yaşıyorum”
24-11-2021 23:43

Beşiktaş deplasmanında 2-1 ele geçiren Ajax'ta attığı 2 golle takımına galibiyeti getiren Sebastian Haller, maçın peşi sıra planlı matbuat toplantısında konuştu. Oyuna girmesinin kendisi namına şaşırtı bulunduğunu kail Haller, “Takımdaki cümle oyununu oynuyor. Teknik Direktörü bildiğim düşüncesince bunu bekliyordum” dedi. Attığı 2. golün kader mı yok ise akla yatkın sürede akla yatkın yerde kazanmak mı sorusunu cevap veren golcü futbolcu, “Tecrübemden kaynaklı birlikte gestalt bu. Attığım 2. golü dakika 3. kere attım. Bu gestalt kader değildik. Ne derece oynarsan o derece deneme kazanıyorsun ve akla yatkın sürede akla yatkın yerde duruyorsun” niteleyerek konuştu.

“Şu anda futbolun hayalini yaşıyorum”

Geride küsurat 5 Şampiyonlar Ligi'nde attığı 9 gol düşüncesince “Futbolun hayalini yaşıyorum” diyen Haller, “Şampiyonlar Ligi'nde biz düşüncesince baş döndürücü hususi maçlar oluyor. Yedekte bekliyordum ve bunu almak zorundaydım. Hocamız işini yapıyor ve kararları o veriyor. Taktik dair da baş döndürücü birlikte tomar günümüz kalmamıştı” dedi. Kaleci Onana'nın da takıma dönmesinin baş döndürücü elleme bulunduğunu kail Haller, “Güzel birlikte devir hazırladık onun düşüncesince de. Birçok aktör yedekte bekliyor lakin bütünü birinci sınıf ve elleme oyuncular” niteleyerek konuştu.

Bozhan Memiş - Oğuzhan Ort - Bora Akyol

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?