Teknoloji

Red Bull Basement'ta Final Heyecanı 2 Kasım’da

Red Bull Basement, üniversiteli girişimcileri destekleyerek yerleşke yaşamını değiştirecek projelerini geliştirmeleri düşüncesince olanak tanıyor. Jüri değerlendirmesinin arkası sıra etkinliğin evren finallerine gitmeye adalet kazanacak proje, 2 Kasım tarihinde açıklanacak.

Red Bull Basement'ta Final Heyecanı 2 Kasım’da
25-10-2021 13:20

Brezilya'nın Sao Paulo şehrinde doğan Red Bull Basement, zaman katı baş döndürücü ülkede hâlâ güzel ortak doğacak bina eylemek amacıyla değişen teknolojinin gücünden yararlanan darülfünun talebesi girişimcileri, harf yazarlarını ve inovasyon alanındaki düşün önderlerini desteklemeyi sürdürüyor. Fikirlerini gerçeğe çevirmek isteyen, İngilizce bilen, lisans ve faziletkâr lisans talebesi üniversiteli girişimciler etkinliğe, ‘Erişilebilirlik', ‘Temiz Su', ‘Güçlendirme', ‘Beden & Zihin', ‘İklim Faaliyetleri', ‘Enerji', ‘Kariyer', ‘Eğitim ve Akıllı Şehirler' iktisap eylemek kadar 9 değişik kategoride uygulayım bilimi odaklı çözümü bulunan projelerle müracaat yapabiliyor.

Verilen bilgiye göre, değme sene güre müteşebbis adaylarını; toplumsal inovasyonun gelişimi düşüncesince piyasanın önde mevrut adları ile ayrışık konuşmalar, paneller ve atölyeler kanalıyla buluşturan etkinliğin bu seneki jürisinde, Onaranlar Kulübü ve Gelecekburada.net Kurucu Ortağı ve Sosyal Girişimci Doğukan Güngör, İBB Akıllı kent Departmanı Direktörü Burcu Özdemir ve Lüks Kiralık Kıyafet Aboneliği platformu UnoMoi Kurucu Ortağı Gözde Atasoy arazi alıyor. Jüri değerlendirmesi kararında muhtemelen olacak ve etkinliğin evren finaline iltihak hakkı elde edecek plan ve finalist, 2 Kasım tarihinde açıklanacak. Girişimciliği destekleyen etkinlikte, erekçi grup yahut ferdî katılımcıya rütbe yerine projelerini geliştirmeleri düşüncesince akla yatkın ortak döşeme de sunuluyor. Finale artan plan sahibi, küresel toplumsal inovasyon etrafı ile ortak araya hulul imkânı yakalıyor.

Dünya Finali Aralık'ta İstanbul'da
Her ülkenin finalisti Kasım 2021 tarihinde açıklanacak. Aralık ayında İstanbul'da düzenlenecek Red Bull Basement Dünya Finali'ne katılmaya doğruluk elde eden planların malikleri başkaca şişman bitiş öncesinde mentörler eşliğinde projelerini ihya olanağı bulacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?