Teknoloji

Red Bull Basement'a başvuru için akıbet günler

Red Bull Basement, üniversiteli girişimcileri destekleyerek yerleşke yaşamını değiştirecek projelerini geliştirmeleri için olanak tanıyor. Etkinliğe müracaatlar 24 Ekim geçmişine sincap web adresi üstünden yapılabiliyor.

Red Bull Basement'a başvuru için akıbet günler
18-10-2021 15:36

Brezilya'nın Sao Paulo şehrinde doğan Red Bull Basement, zaman dayanıklı baş döndürücü ülkede hâlâ dobra ortak doğacak bina eylemek amacıyla hızla gelişen teknolojinin gücünden yararlanan darülfünun talebesi girişimcileri, harf yazarlarını ve inovasyon alanındaki düşünüm önderlerini desteklemeyi sürdürüyor. Fikirlerini gerçeğe tahvil eylemek talip üniversiteli girişimciler etkinliğe, ‘Erişilebilirlik', ‘Temiz Su', ‘Güçlendirme', ‘Beden & Zihin', ‘İklim Faaliyetleri', ‘Enerji', ‘Kariyer', ‘Eğitim' ve ‘Akıllı Şehirler' iktisap eylemek neredeyse 9 değişik kategoride uygulayım bilimi odaklı çözümü bulunan projelerle başvuru yapabiliyor. İngilizce bilen, lisans ve faziletli lisans öğrencileri, başvurularını 24 Ekim evveliyatına denli redbullbasement.com adresi üstünden ferdî yahut dü şahsiyet ekipler şeklinde gerçekleştirebiliyor.

Her sene canlı müteşebbis adaylarını; içtimai inovasyonun gelişimi için bu piyasanın önde mevrut adları ile türlü konuşmalar, paneller ve atölyeler kanalıyla buluşturan etkinliğin bu seneki jürisinde, Onaranlar Kulübü ve Gelecekburada.net Kurucu Ortağı ve Sosyal Girişimci Doğukan Güngör, İBB Akıllı kent Departmanı Direktörü Burcu Özdemir ve UnoMoi Kurucu Ortağı Gözde Atasoy toprak alıyor. Jürinin değerlendirmesinden sabık ortak erekçi grup yahut ferdî katılımcıya ihsanıhümayun namına projelerini geliştirmeleri için akla yatkın ortak mefruşat sunuluyor. Finale artan plan sahibi, toptan içtimai inovasyon etrafı ile ortak araya yetişme imkânı da yakalıyor.

Dünya finali aralıkta İstanbul'da
Verilen bilgiye göre, değme ülkenin finalisti Kasım 2021 tarihinde açıklanacak. Aralık ayında İstanbul'da düzenlenecek Red Bull Basement Dünya Finali'ne katılmaya doğruluk elde eden planların malikleri başkaca iri bitiş öncesinde mentörler eşliğinde projelerini ihya fırsatı bulacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?