Gündem

Polisten ‘mutluluk’ anonsu

Antalya'da polislerin suç duyurusu düşüncesince gittikleri mahallede balkondan seslenen Down Sendromlu Ayşin'in yüzünü gülümsetmek düşüncesince icra ettikleri anonslar ve klakson sesleri toplumsal medyada viral oldu. Balkondan ‘çok tatlısınız' diyen Ayşin'e kolluk ekipleri, m

Polisten ‘mutluluk’ anonsu
11-09-2022 15:02

Antalya'nın Kepez ilçesine ilişkin göçerler Mahallesi'nde ailesi ile canlı Down Sendromlu Ayşin Köşker(34), geçtiğimiz çağ zeval vakti saatlerinde balkona çıkmış olduğu esnada fariza düşüncesince mevrut kolluk ekiplerini gördü. Polisleri görür görmez aşırı sevinen Ayşin, polislerden birine “çok tatlısın” sanarak seslendi. Bunun ilişkin polisler Ayşin'in yüzünü güldürmek gayeli araçlarından siren ve kornalarını çalmaya başladı. Megafondan, ‘Seni aşırı seviyoruz Ayşin abla' sanarak seslenen polisler, Ayşin'in yüzünü güldürdü. Bu tam apayrı birlikte binada oturan komşuları Fehime Kılınç çeşidinden kayda tahsil edilen o anlamış olur toplumsal medya' da paylaşılınca şişman eko oluşturdu, videoteyp çelimsiz müddette zevk ve kıymetlendirme yağmuruna tutuldu.

“Polis bana baktı hoşuma gitti”

Ece Seçkin hayranı bulunan Ayşin Köşker, polisleri aşırı sevdiğini tabir ederek, “Polislere ‘çok tatlısın ve onları aşırı seviyorum' dedim. Sonra kolluk bana baktı ve hoşuma gitti. Polisleri şimdi ilkin on paralık görmedim önceki el gördüm. Ben polisleri aşırı seviyorum ve aşırı tatlılar. Ben Ece Seçkin'in ve polislerin buraya gelmesini istiyorum” dedi.
Ablasının videosunun toplumsal medyada görür görmez aşırı şaşırdığını tamlayan kardeşi Burak Köşker ise ”Güzel birlikte videoteyp olmuş. Çok sevindik” sanarak konuştu.

Suat Metin - Fırat Demir

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?