Magazin

Pınar Yıldız, New York’ta klip çekti

ABD'de 4 senedir oyunluk düzlük Pınar Yıldız, New York'ta çekmiş olduğu dünkü klipi ile musiki yaşamına bomba üzere girdi.

Pınar Yıldız, New York’ta klip çekti
19-08-2022 11:04

New Jersey eyaletinde oyunluk düzlük Türk hanende Pınar Yıldız'ın, Seyhan Müzik etiketiyle 'Sabah Olmadan' ünlü single çalışması, endamsız birlikte müddet evvel yayınlanmasına rağmen, Amerika'da canlı Türkler kabilinden şişman nazarıitibar gördü.
Bu çalışmasının ardından, paylaşacağı nice çalışmanın bulunduğunu kail Yıldız, 20 Ağustos'ta yayınlanacak single çalışmasının da hazırlıklarının beğenmek kabilinden bulunduğunu belirtti.

Pınar Yıldız, etraflıca devam eden birlikte pedagoji bilimi döneminin peşi sıra 2008 senesinde İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı Ses Eğitimi Bölümüne birlikte numara kendisine girdi. Mezun olduktan sonraları Yıldız Teknik Üniversitesi'nde Pedagojik Formasyonunu mütemmim Yıldız, şimdi sonraları İstanbul Üniversitesi Öğretim Görevlisi Sedat Öztoprak'tan opera gösterişlilik eğitimi aldı.

Çeşitli Masterclass konserleri de sağlayan Yıldız, 8 sene musiki öğretmeni kendisine fariza yaptıktan sonraları dünya içi ve haricinde çalışkan kendisine türlü musiki platformlarında da lüzum solist, lüzum korist ve vokalist kendisine de toprak aldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?