Ekonomi

Otokar, kişmiri sistemlerindeki yeteneklerini Güney Amerika'da tanıtacak

Otokar, Kolombiya’nın başkenti Bogota’da düzenlenecek bulunan Expodefensa 2021 fuarında zırhlı araçlardaki açık mahsul gamını tanıtacak.

Otokar, kişmiri sistemlerindeki yeteneklerini Güney Amerika'da tanıtacak
29-11-2021 12:49
İstanbul

Şirketten meydana getirilen açıklamaya göre, Koç Topluluğu şirketlerinden Türkiye'nin toptan yağız sistemleri üreticisi Otokar, zırhlı araçlarını bu sektörün en ehemmiyetli fuarlarında tanıtmaya bitmeme ediyor. Savunma sanayii dalında toptan arenada Türkiye'yi başarıyla asimilasyon fail Otokar, 29 Kasım-1 Aralık tarihleri ortada Kolombiya’nın başkenti Bogota’da düzenlenecek bulunan Expodefensa 2021 Fuarı’na katılıyor. Üç çağ sürecek bulunan fuar boyunca Otokar, dünyaca adlı sanlı zırhlı araçlardan oluşan açık mahsul gamını tanıtacak.

Açıklamada görüşlerine toprak sunulan Otokar Genel Müdürü Serdar Görgüç, firmanın eş bulunduğu mühendislik gücü, dizayn yeteneği ve uygulayım bilimi alanındaki üstünlüğünü dünyanın ciharıyek birlikte planlı etkinliklerde tanıttıklarını belirtti.

Görgüç, "Dünya defans sanayiinde gelişigüzel güzeşte çağ toy başarılar elde fail Otokar, toptan ölçekteki bilim birikimi, mühendislik, Ar-Ge ve uygulayım bilimi transferi ile adından gır ettirmeye bitmeme ediyor. Beş kıtada planlı fuarlarda toprak alarak Türkiye defans sanayiini dünyada en dobra halde asimilasyon ediyor, bu fuarları bulunan ve gizil kullanıcılarımızla birlikte araya başlamak düşüncesince ehemmiyetli birlikte anahtar namına görüyoruz." ifadelerini kullandı.

Otokar’ın çağımız ve doğacak tehditlerine müteveccih geliştirdiği ve ürettiği vasıtaların halihazırda Güney Amerika'da kullanıldığına dikkati çekici Görgüç, "Türk ordusu ve asayiş güçleri dahil, dünyada 35’ten birlikte tomar arkadaş ve bağlaşık ülkedeki 55’i çok ayrımlı kullanıcımız düşüncesince en dobra ürünü ve hizmetleri arz etmek düşüncesince çalışıyoruz. Türkiye'de ve dünyada ayrımlı hava ve coğrafyalarda elde ettiğimiz deneyimleri, anahtar ihya çalışmalarımıza yansıtıyoruz. Güney ABD da Otokar'ın ehemmiyetli pazarları ortada toprak alıyor. Otokar namına bölgedeki dış satım fırsatlarını yakından izlem ediyor, toy iş birlikleri geliştirmeyi amaçlıyoruz." açıklamasını yaptı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?