Sağlık

Ölümü göze alıp evlenmişti, bebek gibi bakılan Semra hayata gözlerini yumdu

Bartın'da canlı kelebek hastası Semra Sevinç, rahatsızlığı sebebi ile ölümü durmak namına aşka yelkenli açmayı seçmişti. İnternetten tanıştığı Erkan Sevinç ile evren evine giren Semra Sevinç'in bu evlilikten birlikte de evladı oldu. Bebek gibi bakılan Semra, 7 maaş haya

Ölümü göze alıp evlenmişti, bebek gibi bakılan Semra hayata gözlerini yumdu
04-07-2022 15:05

Bartın'da canlı Semra Sevinç, ağırbaşlı kelebek hastası namına dünyaya geldi. Vücudunda çıkan yaralar sebebi ile emekli müşterek çocukluk devri nâkil Sevinç, yaşı ilerleyince evde ölümü durmak adına aşka yelkenli açmayı seçmişti. Aynı hastalığa cemaat öteki şahıslar evden hariç adımını atamazken Semra Sevinç, internetten tanıştığı Erkan Sevinç'e kaçarak evlendi. Sürekli pansuman ve bakıma gereksinim duyan Semra'ya benzeri Erkan dayanaklık etmek çıkarak hizmet ve pansumanlarını yaptı. 4 sene sonradan hamilelik müjdesini meydan Semra, veladet yapmasının dünyasına değer olacağını bilmesine rağmen, mıhlı müşterek bebek dünyaya getirdi. Semra, şimdi sonradan yaraları artınca müşterek kere şimdi ölümle koku alma organı buruna geldi.

Düğün düşlerini gerçekleştirmişlerdi

Ameliyat ve doğumuna asistan bulunan ve içtimai iletişim araçları üstünden eriştiği Gerçekler Dünyası Araştırma Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Şenay Çalışır'ın yardımı ile Diyarbakır Dicle Üniversitesine getirilerek 38 günce otama sürecine girdi. Ağır yaraları pansumanlarla giderilen Semra, gelinlik giyemeden evlendiğini Çalışır'a anlatınca, topluluk başkanı harekete geçti. Sosyal medyada paylaştıkları paylaşım sonrası müşterek iyilikçi çeşidinden gönderilen gelinliği giyen Semra düşüncesince benzeri Erkan da güveyilik giyerek hayalleri bulunan düğünü Çalışır'ın yardımı ile adına getirdi. 7 ay geçmiş kadın otomobilini süsleyerek zamanı On Gözlü Köprüde halay çekip oynayan çift, 5 sene öncesine tedricen gerçekleştiremedikleri imgesel adına getirmenin mutluluğunu yaşadı. Bebek gibi bakılan kelebek hastası Semra'nın 7 maaş dirim mücadelesini kaybederek hayata gözlerini yumduğu öğrenildi.

Murat Başal
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?