Ekonomi

OGS kaldırılıyor, HGS kalıyor

OGS kaldırılıyor, HGS kalıyor
14-02-2022 13:53
Ankara

Karayolları Genel Müdürlüğü, 31 Mart'tan itibaren Otomatik Geçiş Sisteminin (OGS) kaldırılarak, otoban ve güreşçi köprüsü intikal ücretlerinin çabucak Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) üstünden öğrenim edileceğini duyurdu.

KGM'den meydana getirilen açıklamada, otoban ve güreşçi köprüsü intikal ücretlerinin, OGS ve HGS peyda etmek kadar dü ayrı sevap kaydetme sistemi üstünden öğrenim edilmiş olduğu belirtildi.

Ücret toplamada dü sistemin olmasının, otoban kullanıcıları anlamında gişelerden geçişlerde karışıklıklara hastalık olduğuna ayraç edilen açıklamada, iş yükünün azaltılması ve verimliliğin artırılarak vatandaşlara elan dobra misyon verebilmek adına, 31 Mart'tan itibaren OGS kaldırılarak otoban ve güreşçi köprüsü intikal ücretlerinin HGS üstünden tahsilatına bitmeme edileceği bildirildi.

OGS abonesi taşıt sahiplerinin kıygınlık yaşamamaları düşüncesince muktezi hepsi önlemlerin alınacağı, OGS aletinin alındığı veznedar çeşidinden ücretsiz
HGS etiketi verileceği ve hesapların HGS'ye dönüştürüleceği dökme açıklamada, "Dönüştürme işlemleri etabında ve sonra kullanıcılar otoban geçişlerini ferah ferah yapabilecek ve rastgele ortak aksaklığa alan verilmeyecektir." denildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?