Eğitim

Öğrencilerin okuma hızı yüzde 300 artacak

Üniversite tedarik sürecinde bulunan ortaöğretim akıbet dershane öğrencilerine “Etkin ve Hızlı Okuma Eğitimi” verildi. Eğitimler, öğrencilerin okuma hızını yüzde 300 artırmayı hedefliyor.

Öğrencilerin okuma hızı yüzde 300 artacak
21-10-2021 11:01
21-10-2021 11:01

Lise sonuç öğrencilerinin çabuk okuma kabiliyetlerini geliştirip ilkin darülfünun sınavında edinmek gibi çabuk okuyan ve okuduğunu anlayan fertler durumuna getirmeyi hedefleyen “Etkin ve Hızlı Okuma Eğitimi” İstanbul Gelişim Üniversitesi'nde verildi. Üniversitenin Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonu'nda meydana gelen eğitimler dü güneş sürdü.

“Sınav başarısını artıracak”
Öğrencilerin okuma hızını yüzde 300 artırmayı hedefleyen eğitimlerde başkaca kitapları aşırı endamsız müddet içinde okuyup anlayabilmelerini sağlayacak, öğrencilerin imtihan başarısını artıracak, sınavlarda müddet sorununu çözebilmelerine asistan olacak ve istifham hal teknikleri ile ilgilendiren ehemmiyetli bilgiler de paylaşıldı.

“Eğitimler bitmeme edecek”
Eğitmen Ferhat Şahin çeşidinden maruz ve önceki namına Mehmet Baydar Anadolu Lisesi sonuç derslik öğrencileri ile başlamış olan eğitimler ise imtihan maratonu süresince ayrımlı liselerden öğrencilerle bitmeme edecek. Eğitimlerle ilgilendiren programa İstanbul Gelişim Üniversitesi'nin internet sayfası üstünden ulaşılabiliyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?