Sağlık

Nicu Academy Ödül Töreni için geri sayım başladı

Dünyaya gözlerini er açan ve geçinme kullanmak için hususi bakıma kadın bulunan bebekleri yaşama bağlayan, ayrımlı hastanelerde etkin yenidoğan derin ihtimam birimi doktoru ve hemşiresi, 17 Kasım Dünya Prematüre Günü kapsamında düzenlenecek törende ödüllerini alacak.

Nicu Academy Ödül Töreni için geri sayım başladı
17-11-2021 12:55

17 Kasım Dünya Prematüre Günü kapsamında farkındalık peydahlamak hesabına planlı Nicu Academy Ödül Töreni için geri sayım başladı. Dünya Prematüre Günü kapsamında, erkendoğan doğumlara uyanıklık tefriş etmek ve yenidoğan dip bakım birimi doktoru ile hemşireleri, 17 Kasım 2022 tarihinde düzenlenecek törende ödüllendirilecek. Ödül törenin Çekya'nın Prag şehrinde yapılması organize ettiği ve bu mevzuda görüşmelerinde bitmeme etmiş olduğu belirtildi.

Ödül töreni ile afiyet profesyonelleri ve afiyet çalışanlarının, arsıulusal bölgede ayrımlı kategorilerdeki erkendoğan afiyet projeleri desteklenmesi hedefleniyor.

Konu üzerine değerlendirmede mevcut Nicu Academy kurucusu Ali Siyahoğlu, ''17 Kasım Dünya Prematüre Günü Nicu Academy Ödül Töreni için kâffesi enerjimizle hazırlanıyoruz. Akademi şekilde küçük savaşçıların yaşama tutunması, bu alanın gelişimine ve yeniliklere önderlik fail afiyet profesyonellerinin ayrımlı kategorilerde yapacağı ilmî emekleri doğrulamak için de ihsanıhümayun törenimizi globale taşıyoruz. Etkinliğimiz ile önderlik ettiğimiz bu yolda arsıulusal ortak merasim hazırlığı yapmaktan ötürü gururluyuz. Bu bölgede fariza fail kâffesi afiyet profesyonellerine ve çalışanlarına şükranlarımızı sunuyoruz'' dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?