Ekonomi

MÜSİAD'ın indirim çağrısına üyelerden mükemmel destek

MÜSİAD Başkanı Mahmut Asmalı, "Çağrımızın aceleci müşterek biçimde yanıt bulmasından ötürü gururluyuz. Üyelerimiz kampanyamıza indirim yaparak dayanak vermeye başladı." ifadesini kullandı.

MÜSİAD'ın indirim çağrısına üyelerden mükemmel destek
24-12-2021 12:20
İstanbul

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) iş yaşamına indirim çağrısı yaparken, MÜSİAD üyesi kuruluşlar başlatılan kampanyaya indirim yaparak dayanak vermeye başladı.

MÜSİAD'dan meydana getirilen açıklamaya göre, indirim çağrısı baş döndürücü çelimsiz müddet zarfında yanıt buldu.

11 bini ortak hayli üyesiyle, 60 binden ortak tomar işletmeyi özümleme fail MÜSİAD, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamış bulunduğu tedbirlerin piyasalara müspet yansıması ve çelimsiz müddet bünyesinde Türk lirasında ağır bedel artışının kaydedilmesinin arkası sıra iş yaşamına indirim çağrısı yaptı. MÜSİAD, bahis konusu bedel kazanımı nedeniyle, "Haydi Türkiye Şimdi İndirim Zamanı" kampanyasını başlattı. Kampanyaya dayanak verici MÜSİAD üyesi kuruluşlar da indirim hazırlamaya başladı.

Açıklamada görüşlerine toprak maruz MÜSİAD Başkanı Mahmut Asmalı, "Çağrımızın aceleci ortak halde yanıt bulmasından çevre gururluyuz. Üyelerimiz kampanyamıza indirim yaparak dayanak vermeye başladı. Başlattığımız bu kampanya, inanıyorum ki çığ kabil büyüyecek hoppadak MÜSİAD üyesi gurur ve kuruluşlar değil vatanımızda çalışkanlık yayınlayan kâffesi şirketler katılacaktır." ifadelerini kullandı.

Son kazançlı gelişmeler doğrultusunda iş dünyasını halkın alıntı gücü lehine verim fiyatlarında indirime çağırma ettiklerini vurgulayan Asmalı, şunları kaydetti:

"Vakit bu arada olma, henüz çelimli yarınları beraberce nesir ika vaktidir. Ne mutludur ki çağrımız aceleci ortak yanıt buldu. MÜSİAD üyesi kuruluşlarımız kampanyamıza indirim yaparak dayanak vermeye başladı. Milletimizin refahı düşüncesince çalışmalarımıza gayret kesmeden bitmeme edeceğiz. Bundan sonraları da bu yönde, üreten ve çelimli Türkiye düşüncesince çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Türkiye ekonomisi, lüzum iç gerekse aut kaynaklı dört başı mamur idrak manipülasyonlarına huzur eskiden bulunduğu kabil zaman de metin ayaktadır. Son 20 yılda başıboş çevre koşullarından taviz vermeden salname sayı farkı 5,3 büyümeyi başaran ekonomimizin, bu süreci de atlatacağına inanıyoruz."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?