Spor

Musa Nizam: 'Bu takımın oynadığı her maç galibiyet içindir'

Kocaelisporlu topçu Musa Nizam, Kocaelispor'un her devir birlikte maksadı bulunduğunu vurgulayarak, "Bu takımın oynadığı her maç galibiyet içindir" dedi. Kenyalı topçu Emolo ise Bendırmaspor mağlubiyetinin kendileri için uyanma maçı olacağını söyledi.

Musa Nizam: 'Bu takımın oynadığı her maç galibiyet içindir'
24-11-2021 18:35
Hafta sonu oynayacağı Menemenspor maçının hazırlıklarını Körfez Brunga Tesisleri'nde sürdüren Spor Toto 1. Lig kadrosu Kocaelispor'da profesyonel savunmacı Musa Nizam ve görmüş geçirmiş itidalli alan oyuncusu Johanna Omolo açıklamalarda bulundu.

Bandırma deplasmanında kaybedilen 3 puanı değerlendiren Musa Nizam, “Böyle olmasını istemezdik, dobra mütemerkiz olamadık. Maçın başlarında esasen kötü durmadık. Deplasman takımı yerine dobra durduğumuzu düşünüyorum fakat Bandırmaspor da bu ligin ehemmiyetli takımlarından müşterek tanesi sanarak düşünüyorum. Gol yedikten sonraları ve Dino'nun da çıkmasıyla bocaladık, demoralize olduk. Bu hafta Bandırmaspor henüz motive müşterek maç oynadı ve sonucunda de galip geldiler. Biz de bu maçtan ibret çıkaracağız. Çünkü bizim için her maç bitiş maçı. Daha ilk dörtte dört yaptığımız müşterek dizi vardı, gine inşallah yaparız. Menemenspor maçı inşallah bizim için depar belgesi maçı olur” dedi.

“Bu takımın oynadığı her maç galibiyet içindir”

Kocaelispor kulübü'nün her maçı düzeltmek için uğraş edeceğinin ve her maçın bitiş durumunda bulunduğunun altını çizen Nizam, “Bu takımın oynadığı her maç galibiyet içindir. En kötüsü de yenilmemek içindir. Bu kulübün daim müşterek maksadı vardır. Bunun için de biz, en azından çevrim arasına derece en müşterek tomar puanı kabul etmek istiyoruz. Tabii ki grup büyümek istiyoruz fakat realist de gelişmek lazım. Devre arasına derece alabileceğimiz en dobra puanı alıp sonrasına bakarız sanarak düşünüyorum. Her topçu kabilinden Dino da bizim için aşırı ehemmiyetli müşterek oyuncu. İnşallah en endamsız sürede sahalara döner. Onun da yokluğunu aratmayacak oyuncularımız var. Bir başağrısı olacağını düşünmüyorum. İnşallah o da müşterek an ilk iyileşir, aramıza döner” halinde konuştu.

Omolo: “Ayağa kalkmasını bileceğiz”

Kenyalı itidalli alan oyuncusu Johanna Omolo ise, Bandırmaspor karşısında tahsil edilen mağlubiyetin müşterek intibah maçı olabileceğine değinirken, “Aslında pik dobra başlamıştık. Birkaç parça gol konumu soruşturma şansımız da he fakat elbette rakip de pozisyonlara girdi. Onlar girmiş bulunduğu pozisyonları değerlendirdiler. İyi müşterek rakiple karşılaştık. Konum yerine da ligde dobra müşterek yerdeler. Bizim için de almamız müstelzim müşterek maçtı fakat rakibimizin bizlerden henüz dobra bulunduğunu söyleyebilirim. O maç bizim konsantrasyonumuzu tasarruf etmek için müşterek intibah maçı da olabilir. Bu cins mağlubiyetlerden sonraları haftaya gelmek emeksiz değildir. Biz ayağa kalkmasını bileceğiz. Genç ve aşırı koşan müşterek rakibe hakkında oynayacağız. Elimizden gelenin en iyisini gerçekleştirmek zorundayız” ifadelerini kullandı.

“Odak noktam takımda kalmak, Süper Lig'e çıkmaya iane etmek”

Mutsuz bulunduğu ve değerlendirmek istediği yönündeki söylentilerin doğruyu yansıtmadığını vurgulayan Omolo, “Sosyal iletişim araçları her insanın kendini tabir etmeye çalışmış bulunduğu müşterek ortam zaten. Herkes istediğini de yazabiliyor. Tabii taraftarların da hakeza müşterek hakkı mevcut fakat ego bu cins yorumları dayanıklı okumuyorum. Sosyal medyayı müşterek tomar izlem etmiyorum. Benim mihrak noktam takımda kalmak, takımın maksadı bulunan Süper Lig'e çıkmaya iane etmek. Mutsuz olduğum yönündeki söylentiler doğruyu yansıtmıyor” halinde konuştu.

Tecrübeli oyuncu, sabık sezonki Erzurumspor performansı ile bu sezonki Kocaelispor performansı arasındaki farkı ise, “Burada müşterek tomar oynama şansı yakalayamadım. Bu da alışılagelen müşterek olaydır ki futbolcular müşterek tomar müddet alamazlarsa performanslarını yukarı seviyeye çekemezler. Geçen saat Erzurum'da aşırı maç oynadım. O sebepten dolayı de doruk performansıma ulaşmıştım fakat burada devir bulduğumda, hocamız kader verdiğinde, oynamaya başladığımda performansımı yükselteceğimi düşünüyorum” laflarıyla değerlendirdi.

Mehmet Ekrem Ceylan

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?