Gündem

MİT'ten yıldırı örgütü PKK'nın neymiş 2 sorumlusuna Suriye ve Irak'ın kuzeyinde operasyo

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), düzenlilik güçlerine müteveccih havan topu topu saldırılarını düzenleme fail PKK'lı Osman Mutlu ile neymiş yaymaca sorumlusu Songül Tarıncı'yı, Suriye ve Irak'ın kuzeyinde nötr duruma getirdi.

MİT'ten yıldırı örgütü PKK'nın neymiş 2 sorumlusuna Suriye ve Irak'ın kuzeyinde operasyo
15-12-2022 11:07
Ankara

Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgiye göre, 2010'da yıldırı örgütünün site faaliyetlerinde türlü görevler meydan "Roza" harf ünlü yıldırıcı Tarıncı, 2013'te Diyarbakır'da örgütün rustik ekibine katıldı.

Suriye'de asayiş güçlerinin operasyonlarına üzerine eylemlere katılan, Irak'ın Gare sahasında teröristlere silahlı ve ideolojik eğitimler verici neymiş "apollo akademileri"nde mesul kurda çalışkanlık gösterdiği belirlenen Tarıncı ve 2 koruması, MİT'in operasyonuyla ruhsuz bir duruma getirildi.

Mardin son hattında işyar asayiş güçlerine müteveccih havan topu topu saldırılarını örgütlü ettiği, bomba, tabanca nakil kadar yıldırıcı faaliyetleri yönettiği belirlenen PKK/YPG çalışanı "Dilxwaz Agir" harf ünlü Osman Mutlu da MİT kabilinden Suriye'nin Amude sahasında patlayıcı mühimmatların bulunmuş olduğu anahtar içinde ruhsuz bir duruma getirildi.


mit
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?