Gündem

Milli gurur HÜRKUŞ film kahramanı oldu

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) Genel Müdürü Temel Kotil, “HÜRKUŞ'umuz TRT Çocuk'un müstehap kahramanı Aslan ile sinemalardaki yerini alıyor. Herkesi bekleriz” dedi.

Milli gurur HÜRKUŞ film kahramanı oldu
22-12-2021 11:04
TUSAŞ çeşidinden geliştirilen ve imal edilen evcil yetişek uçağı HÜRKUŞ, TRT Çocuk'un yüzü sıcak kahramanı “Aslan” ile baş başa parafin perdeye çıkıyor. “Aslan HÜRKUŞ Kayıp Elmas” adlı canlandırma film, 7 Ocak'ta izleyici ile buluşacak.

Konu karşı evvel paylaşımı özne TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı, “Aslan HÜRKUŞ Kayıp Elmas filmimizde TRT Çocuk'un kahramanı Aslan, TUSAŞ'ın evcil üretimi bulunan ulusal gururumuz HÜRKUŞ ile parafin perdede buluşuyor. Duygu mahmul hikayesi, birbirinden hararetli sahneleri ve eksiksiz şarkılarıyla bu filmi hacısı hocası aşırı sevecek. ‘Aslan HÜRKUŞ: Kayıp Elmas' 7 Ocak'ta sinemalarda” ifadelerini kullandı.

TUSAŞ Genel Müdürü Temel Kotil de bu paylaşımı alıntılayarak, “HÜRKUŞ'umuz TRT Çocuk'un yüzü sıcak kahramanı Aslan ile sinemalardaki yerini alıyor. Herkesi bekleriz” açıklamasında bulundu.

Utku Şimşek

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?