Gündem

‘Mıknatıs adam’ı gören tekrar dönüp bakıyor

Sakarya'nın Karasu ilçesinde canlı ve vücudunun makul bölgelerinin metalleri demirkapan kabilinden çektiğini ayırt fail Süleyman Demirci, özelliğiyle nazarıitibar çekiyor. Demirci'nin göğsüne yapıştırdığı mızrap kaşık, sinirli para, saat, yüzük oyunu oyunu kabilinden bir

‘Mıknatıs adam’ı gören tekrar dönüp bakıyor
09-01-2022 12:54

Karasu'da dinç Süleyman Demirci, 2014 senesinde hasbelkader vücuduna mızrap ürünlerinin yapıştığını gördü. Vücuduna koyduğu ayrımlı materyalleri demirkapan kabil çekmeye başlamış olan Demirci, vatandaşların da dikkatlerini ilişkin çekiyor.

Çevresinde 'ilçenin en çeken adamı' yerine seslenme edilen Demirci, vücuduna tutturduğu 50 kaşık ile Guinness Rekorlar Kitabına ismini yazdıran Azerbaycan menşeli Etibar Elche Marneuli'ye de alan okudu.

Elinden sakıt çakmağın vücuduna yapışması sonucunda niteliği ayırt ettiğini tabir fail Süleyman Demirci, “Sigara yakarken çivilemek düştü, vücuduma yapıştı. O devir bu özelliğimi keşfettim. O vakitten buyana bu özelliğim bitmeme ediyor. Vücuduma; gümüş, altın, cam, taş, sinirli para, mızrap kaşık ve ayrımlı nice gereç yapışıyor” dedi.

Özelliğini görenlerin şaşırdığını kail Demirci, “Sadece mızrap değil. Ağaç, gümüş, taş ne var ise getirin vücudum tutuyor. Bir defasında denedim, vücudum 90 kaşık tuttu. Azerbaycan menşeli Etibar Elche Marneuli 50 kaşıkla rekorlar kitabına girdi. Onu devredilmek düşüncesince rekorlar kitabını Karasu'ya çağırma ediyorum. Gelsinler, deli dolu noterlik nezdinde tasrif yapalım. Şaşıran aşırı oluyor. Bu, anlaşılmaz bir durum. Bunu ego açıklayamıyorum, tababet açıklasın” niteleyerek konuştu.

Esra Angün
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?