Yaşam

Mehmetçik'ten 2 bin 300 rakımdaki köyde fariza işleyen öğretmenlere şaşırtı ziyaret

Kars İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 2 bin 300 rakımdaki köyde işyar öğretmenlere şaşırtı ziyarette bulunarak, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Mehmetçik'ten 2 bin 300 rakımdaki köyde fariza işleyen öğretmenlere şaşırtı ziyaret
24-11-2021 14:10
Kars

Merkeze ilişkin Karakale köyüne revan İl Jandarma Komutanlığına ilişkin Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, buradaki ilkokulda sınıflarında ibret müteharrik öğretmenlere şaşırtı yaptı.

Öğretmenlere çiçek sunma fail askerler, öğrencilere de pentür kitabı ve Türk bayrağı armağan etti. Jandarma ekipleri, sarıklı ve öğrencilerle hatırat fotoğrafı çektirdi.

Okulun 2. derslik öğrencilerinden Eylül Kesikkol, jandarma ekiplerine hediyeler düşüncesince teşekkürname ederek, İstiklal Marşı'nın 5 kıtasını okudu.

Karakale İlkokulu Müdürü Edanur Arslan, jandarmanın köye gelip Öğretmenler Günü'nü kutlamasından bahtiyar olduklarını dile getirerek, "Böyle müşterek şaşırtı beklemiyorduk, ibret sırasında kapımız çaldı, karşımızda Mehmetçik'i gördük, ayrıntılar da baş döndürücü sevindi. Çocuklara da hediyeler verdiler, kendilerine teşekkürname ederiz." dedi.

Öğretmenlerden Mukaddes Satar da geçmiş Öğretmenler Günü'nü kutladığını tabir ederek, "Mehmetçik'in bu sürprizinden alım çalım duyduk. Onların bize hürmet duyması, hediyeler getirmesi, Öğretmenler Günü'nü kutlaması biz düşüncesince itibar ve alım çalım verici. Hepsine baş döndürücü teşekkürname ederiz." diyerek konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?