Yaşam

LÖSEV yeni sene evveliyat tedavisi devam eden ufaklıklara moral ve rüya aşıladı

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV), yeni sene zımnında Türkiye'nin ciharıyek beraberinde kan kanseri ve kanserle savaşçı küçüklere müteveccih moral etkinlikleri düzenlendi.

LÖSEV yeni sene evveliyat tedavisi devam eden ufaklıklara moral ve rüya aşıladı
31-12-2021 20:00
Antalya

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV), meydana getirilen açıklamaya göre, tedavisi hastanede veya evde süren çocuklara hususi planlı etkinliklerde, palyaçolar eşliğinde palavra ve armağan dağıtımı yapıldı.

Yeni yıl evveliyat dilekleri tahsil edilen ufaklıklara istedikleri oyuncak, eser ve şaşırtı hediyeler doğrulama edilirken, ailelerin de gereksinimlerini karşılandı.

Moral ve güdeleme desteği verilmesi maksut ev ziyaretleri kapsamında ailelere maddi, gıda, eşya, möble ve yakıt yardımları doğrulama edildi.

Açıklamada görüşlerine arazi sunulan LÖSEV Genel Koordinatörü Hülya Ünver, kanserin yaş, yetişek ve maddesel gidişat gözetmeksizin tamamı dünyada çabucak arttığına dikkati çekti.

Ünver, bu kapsamda dayanışmanın gücüne aksan yaparak, şunları kaydetti:

"Sağlığımız yerindeyken engelleme yârenlik ve nazarıitibar bekliyor, yaşamın yaşanmaya bedel olduğuna emin olmak istiyoruz. En küçük müşterek hastalığımızda fark bu beklentilerimiz artıyor. Bu sebeple levent boylu müşterek savaşım müstelzim kan kanseri ve dokunmabana kadar hastalıklarda anbean moral ve motivasyona gerekseme duyuyorsunuz. Bizler de değme devir bulunduğu kadar yılbaşında da çocuklarımızı ve ailelerini bekâr bırakmıyoruz. Yeni yılı tedavisi bitmeme fail evlatlarımızın yanı esna rahatsızlığı muzaffer olanlarla baş başa nefes kesici ve geleceğe umutla icra vekili gözlerle karşılıyoruz."

Bu süreçte hastaların umutlarını koruyarak mücadelelerine kuma olduklarını tamlayan Ünver, desteklerini değme devir sürdüreceklerini vurgulayarak, tamamı LÖSEV gönüllülerinin ve bağışçılarının yeni yılını kutladığını kaydetti.


SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?