Gündem

Küçükçekmece’de ücretsiz psikoterapi ve danışmanlık hizmeti

Küçükçekmece Belediyesi Kadın Aile Hizmetleri Müdürlüğü içerisinde çalışkanlık yayınlayan ‘Aile Danışmanlık ve Eğitim Merkezi' ile ‘Bağımlılıkla Mücadele Danışmanlık ve Rehabilitasyon Merkezi' (BAYAMER) vatandaşlara ücretsiz ruh bilimsel danışmanlık hizmeti ver

Küçükçekmece’de ücretsiz psikoterapi ve danışmanlık hizmeti
15-03-2022 10:21

Bilinçli birey, metin karı ve çelimli maşer üçlüsünü yetiştirmek anlayışı ile çalışmalarını sürdüren Küçükçekmece Belediyesi, Aile Danışmanlık ve Eğitim Merkezi ile BAYAMER birimleri kanalıyla akıbet müşterek yılda 6 bin 754 danışanın psikoterapi ve danışmanlık hizmeti almasını sağladı.

Her mevzuda danışmanlık hizmeti veriliyor

Aile ilişkilerinin katı temellere dayandırılması, karı içi enformasyon problemlerinin çözülmesi ve ilişkilerin geliştirilmesi düşüncesince etkin Aile Danışmanlık ve Eğitim Merkezi'nde akıbet müşterek yılda ve 7 bin 290 vizyon gerçekleştirildi.
Kişilerin metin efrat olmaları ve günce yaşamda karşılaştıkları sigara, alkol, narkotik bap ve uygulayım bilimi bağımlılığı kabil topu topu bağımlılıklarla uğraşmak ve metin müşterek yaşama etap alaşağı geçirmek düşüncesince BAYAMER'e ise 527 danışan başvurdu.

Merkezlere müracaatta mevcut vatandaşlara bilirkişi psikologlar kabilinden gestalt değerlendirmesi yapılır ve insana akla yatkın otama yöntemi belirlenip terapi sürecine geçiliyor. Ayrıca muktezi görülmesi biçiminde danışanların, ücretsiz adına akla yatkın hastanelere yönlendirilip medikal otama imkânından faydalanmaları da sağlanıyor.
Tüm bunlara ek adına danışmanlık merkezlerinde, öğrencilere müteveccih eğitim, velilere müteveccih pedagoji bilimi ve karı ekip emekleri da gerçekleştiriliyor. Merkezler, hafta arası değme gündüz 09:00-17:00 saatleri ortada vatandaşlara hizmet veriyor.

Küçükçekmece Belediyesi'nin ücretsiz adına verdiği Psikolojik Danışmanlık Hizmetlerine bulunmak talip yurttaşlar 444 4 360 numaralı telefondan ayrıntılı bilgelik alabilirler.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?