Politika

Kızılcahamam Belediye Başkanı Acar'dan Mansur Yavaş'a "araç" tepkisi

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, karla uğraş düşüncesince ilçeye tahsis edilen 3 ara bulucu arka çekmiş olduğu iddiasıyla Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mahsur Yavaş'a tepkime gösterdi.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Acar'dan Mansur Yavaş'a
25-10-2021 11:25
Ankara

Acar, Kızılcahamam Belediyesinin sedir toplantısında, ruzname dışı lakırtı alarak, Ankara Büyükşehir Belediyesine ilgilendiren tuzlama, kar kürüme ve iş makinesi haiz tırın, karla savaşım çalışmalarında kullanıldığını aktardı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın, araçları ilçeden art aldığını tamlayan Acar, "Arkadaşlarımız vasıtaların kalması düşüncesince bağlanmış bildirme vermesine karşın ret yanıtı geldi. Mansur Yavaş'a şahsen ileti atmama karşın karşılık vermedi. Bunun üzerinde ruzname dışı maddemizde belediyemiz olanakları ile toy taşıt almamız düşüncesince oy donanması ile onayınızı istiyorum." dedi.

Meclis üyelerinin taşıt alımına bağlı diploma verdiklerini bildirme etmelerinin peşi sıra konuşmasına bitmeme fail Acar, şunları kaydetti:

"Araçların ilçemizden gitmesi ile önümüzdeki kısaca 1,5 ayda birtakım aksamalar yaşanacak. Burada ki kıygın olacak, köylerdeki hemşehrilerimiz, köylerimiz kıygın olacak yahut bu süreçte kar yağarsa merkezdeki hemşehrilerimiz kıygın olacak. Bu mevzuyu Büyükşehir Meclisinde de gündeme getireceğiz. Mansur Bey, 'ben rozetsiz şehremaneti başkanıyım' diyor. Talebimizi reddetmesi rozetsiz müşterek şehremaneti başkanının yapacağı iş değil. Ben dolayısı ile kınıyorum."

Kızılcahamam Belediyesi İYİ Partili Meclis Üyesi Ali Altınok da lakırtı alarak, "Bizim bilgimiz yok, bilin. Büyükşehirde olup bitenden ayrıca yapılacak işlemlerden Kızılcahamam ile ilişik bizi bilgilendirmiyorlar, bizden düşün alınmıyor, bunu bilin. Yani kılıç ne denli da İyi Partili sedir üyesi gibiysek de özgür kabilinden üç ad çalışıyoruz." diyerek konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?