Gündem

Kızıl geyiklerin muhteşem görüntüsü belgeseli aratmadı

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü Denizli Şube Müdürü ekipleri çeşidinden çandır hayvanları düşüncesince ağızotu emek harcaması yapıldı. Çivril ilçesi sınırları içre mevcut Akdağ Dağda barınan kızılca geyikler, bırakılan yemleri aşındırmak düşünce

Kızıl geyiklerin muhteşem görüntüsü belgeseli aratmadı
08-01-2022 13:03

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü Denizli Şube Müdürü ekipleri kabilinden güzeşte hafta sansasyonel bulunan kar yağışının arkası sıra doğaya düzen bırakıldı. Çivril İlçesine sınırları süresince mevcut 500'e DOĞRU kızılca geyik, yılkı atları ve başka ıssız hayvanların yaşamış bulunduğu 2 bin 446 rakımlı Akdağ Dağı'nda güneş boyu ağızotu emek harcaması yapıldı. Akdağ ıssız yaşamı ihya endüstrisi ile Çakıroluk mevkiinde takımlar kabilinden doğaya bütün bin 350 kilo buğday, rüşvet kırması ve yonca bırakıldı. Koruma altındaki Akdağ Dağı'nda takımlar kabilinden şimdi evvel gümrüksüz avcıları tespit etmek ve ormanın korunması düşüncesince kurulan fotoğraf kapanlara doğaya bırakılan yemleri kemirmek düşüncesince mevrut kızılca geyiklerin görüntüleri de pırtı edildi.

Belgeseli aratmayan görüntülerde kızılca geyiklerin dağın değişik bölgelerinden gelmiş olarak bırakılan yemleri yemeleri uran saniye pırtı dibine alındı. Kar yağışı ile baş başa ilgisiz havalanın sansasyonel bulunduğu alanlarda ağızotu çalışmasında nice kol fariza aldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?