Yaşam

Kerkük'te eş şeflerin nostaljik restoranında dernekevi yemekler sunuluyor

Irak'ın Kerkük kentinde, dü eş lider müteşebbis açtıkları nostaljik restoranda bitirdikleri Kerkük'e saf ev ve dernekevi yiyecekleri konuklarına ikram ediyor.

Kerkük'te eş şeflerin nostaljik restoranında dernekevi yemekler sunuluyor
23-08-2022 11:06
Kerkük

Ev yiyecekleri dair deneyim sahibi bulunan Ala Abdulrıda ve Hibe el-Bağdadi anlı şanlı dü dinç arkadaş, Kerkük'ün merkezindeki Kudüs Caddesi'nde açtıkları şehrin evvel ve yegâne ev yiyecekleri restoranında baştan yorumladıkları anadan görme tarifleri konuklarıyla paylaşıyor.

Küçük yaşlarından itibaren kemirmek etme arzusu bulunduğunu kail Abdulrıda, AA muhabirine icra ettiği açıklamada, çocukluğundan buyana baştan sona hakeza birlikte pres açım imgesel bulunduğunu söyledi.

Restoran girişimiyle görev sektörüne evvel kat etap attığını ve bahtiyar bulunduğunu aktaran Abdulrıda, "İki dost kendisine kâffesi zorluklarını bilmemize karşın birlikte açıdan gözümüzü kararttık ve başladık. mühim bulunan işinizi bayıla bayıla gerçekleştirmek ve işinizin başlangıcında durmak. Bir de ev yemeklerine arzu olunca bizi hâlâ da heveslendirme etti.'' dedi.

Abdulrıda, Miftah ismini verdikleri restoranlarının günindi yiyeceklerini yeğleme etmeyen dayanıklı aşırı bireyin evvel durağı bulunduğunu belirterek, DOĞRU gelecekte Kerkük'ün ayrıksı semt ve semtlerinde de ofis açmayı planladıklarını kaydetti.

Hibe el-Bağdadi de ülkede dayanıklı aşırı kadının müteşebbis ve iş sahibi olmasını istediğini söyleyerek, rastgele sabahleyin çağ ağarmadan iş yerini açtıklarını ve işler arttıkça etkin sayılarının arttığını dile getirdi.

Bağdadi, "Biz bu işe önceden birlikte misyonumuz vardı. Herkes karşı teriyle çalışsın. Özellikle bayanların birlikte sigortası olsun. Kerküklü hanımlara kip gelişmek istiyoruz. Gayemiz hoppadak mal düzeltmek değil. Hizmet arz etmek ve ilkin hanımları zat işyerlerini kurmakta teşci etmek ve heveslendirme etmektir.'' halinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?