Gündem

Kato Dağı eteklerinde 4 milyonluk kapalı yüzme havuz faaliyete geçti

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde erinç ortamının sağlanmasıyla devletin yatırımları çaba kazandı. Kato Dağı eteklerinde birlik teşekküllü kapalı yüzme havuzu faaliyete geçti.

Kato Dağı eteklerinde 4 milyonluk kapalı yüzme havuz faaliyete geçti
05-12-2021 10:38

Güvenlik güçlerinin sanki ikinci Kandil denilen Kato Dağı, Besta, Marinus ve Faraşin yaylalarında yıldırı örgütü mensuplarına müteveccih başlatmış bulunduğu operasyonlar kararı huzurun sağlanmasıyla devletin yatırımları mücahede kazandı. Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde kaplıcanın beraberinde öğrenciler düşüncesince 4 milyonluk yatırımla kapalı yüzme havuzu yapıldı. 27 bin sözü geçen yargı pozisyonu itibarı ile nice alana ırak olunca yargı ve şehremaneti nice yatırımı halkla buluşturdu.

Bu sene tamamlanan yüzme havuzuna rağbetin ince çok bulunduğu görüldü. Kafeterya, sauna ve ısıdam su komple havuzu bulunan karambol geçtiğimiz hafta halkın hizmetine açıldı. İstihdamında sağlandığı komplekste, haftanın 3 haset bayanlar, 4 haset ise rical düşüncesince işlev verdiği belirtildi.

"Burada dobra işler oluyor"

Belediye Başkanı Habip Aşan, Beytüşşebap düşüncesince nice yatırımın geldiğini söyledi. Başkan Aşan, “Çok mutluyuz. Gençlik ve spor bakanlığımızın, valiliğimizin ve kaymakamlığımızın katkılarıyla burada dobra işler oluyor. Kapalı yüzme havuzunun yanı sıra, Türk hamamı, sauna, kafeterya ve balkon katını arttırma ettik. Bizlere bu açıdan dayanak noktası sağlayan eksiksiz kurumlarımıza teşekkürname ederim. Beytüşşebap hizmetlerin en güzeline layık” dedi.

Hazım Gökçe - Serdar Gükçe
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?