Yaşam

'Karamel' ismini verdiği buzağıya evinde çocuk kadar bakıyor

Rizeli Erhan Taşpınar, satın almış olduğu müşterek maaş buzağıya evinde itinayla bakıyor.

'Karamel' ismini verdiği buzağıya evinde çocuk kadar bakıyor
04-07-2022 16:04
Rize

İslampaşa Mahallesi'nde annesiyle canlı Taşpınar, kısaca 20 çağ evvela satın almış olduğu ortak maaş buzağıya "Karamel" ismini verdi.

Buzağıya ortak apartmanın 5. katındaki dairesinde icra vekili Taşpınar, balkonunda toprak hazırladığı Karamel'e biberonla mazot vererek besliyor.

Taşpınar, devir hin hariç çıkartıp gezdirdiği Karamel'i, araştırmaları düşüncesince veterinere de götürüyor.

Taşpınar, gazetecilere, buzağıya 20 gündür evinde baktığını belirterek, "Başka hayvanat da baktım fakat bu derece birey olacağını tek kestirim etmedim. Ben ona baktıkça gözlerinin dolduğunu görüyorum. Benim düşüncesince değerli. Bana biri dünyalık öneri etse vermem. Teklif edenler de oldu. Kabul etmedim." dedi.

Hayvanları aşırı sevdiğini dile getiren Taşpınar, şu şekilde konuştu:

"Buzağımla gelişigüzel çağ devir geçiriyorum. Sabah evvela kalktığımda evvela bunu yediriyorum. Biberonla mazot içiriyorum. Daha sonraları da özlük kahvaltımı yapıyorum. Şampuanla yıkıyorum. Bütün yaşantım buna ilişkin oldu. Evladım derece görüyorum. Bazen hariç yürüyüşe çıkarıyorum. Gezdirirken dikkat gösterenler ve tercih edenler oluyor. Ömrüm yettiği sürece bakacağım. Bebek derece ilgileniyorum. Bunun sevgisi bana yetiyor. Hayatımda yaşadığım en iyi mutluluk."

Taşpınar, buzağıyı Güneysu ilçesindeki köyüne götürerek burada bakmayı sürdüreceğini laflarına ekledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?