Gündem

Kadir Gecesi’nde binlerce Küçükçekmeceli aynı sofrada buluştu

Küçükçekmece Belediyesi, Kadir Gecesi'nde Fevzi Çakmak Meydanı'nda düzenlemiş olduğu iftar vakti vakti yemeği ile Küçükçekmeceli vatandaşları aynı sofrada buluşturdu. 3 bin ferdin üstünde ortaklık sağlanan iftar vakti vakti organizasyonunda Küçükçekmece Belediye Başkanı

Kadir Gecesi’nde binlerce Küçükçekmeceli aynı sofrada buluştu
28-04-2022 13:04

Vatandaşların şişman dikkat gösterdiği iftar zamanı vakti yemeğinde Başkan Çebi, Küçükçekmecelilerle geveze ederek, istem ve beklentilerini de dinledi.

Kemal Çebi: Bayramınızı şimdiden kutlama kartı ediyorum

Belediye Başkanı Kemal Çebi, “Ramazan ayının bu uğurlu haset bulunan Kadir Gecesi'nde beraberinde araya geldik. Davetimize haremlik eden, bizimle baş başa oruçlarını açan topu topu yurttaşlarımıza teşekkürname ederim. Tuttuğumuz oruçların Allah katında kabulünü diliyor, doğacak zamanlarda da orucumuzu baş başa açmayı düş ediyorum. Sizlerle baş başa olduğumuz sürece rastgele şeyin aşırı dobra olacağına inanıyorum. Ramazan Bayramınızı şimdiden kutlama kartı ediyorum. Sizlere, sevdiklerinize, ülkemize, milletimize ve Küçükçekmecemize bereket, barış, müsamaha ve büyüklük getirmesini dilek ediyor, saygılarımı sunuyorum'' sanarak konuştu.

İftardan sonraları Kuran-ı Kerim tilaveti okunarak, dualar edildi. Ardından Muhammed Mesudi Kaya Tasavvuf Müziği ve Semazen Ekibi'nin icrası ile yurttaşlar Ramazan'ın içsel iklimini soluyarak, uğurlu gecenin huzurunu yaşadı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?