Gündem

İstanbul'da popülasyon işlemleri düşüncesince taşınabilir tır hizmeti

İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünün taşınabilir tırı ve İstanbul Emniyet Müdürlüğünün "Narko tırı" İstanbul Esenyurt'ta 09.00-18.00 saatleri ortada fariza veriyor.

İstanbul'da popülasyon işlemleri düşüncesince taşınabilir tır hizmeti
17-03-2022 16:06
İstanbul

Tırların konulduğu Esenyurt Meydanı'nda matbuat mensuplarına izah fail Kaymakam Vural Karagül, İçişleri Bakanlığının desteği ile "Nüfüs tırı" ve "Narko tırı"nın vatandaşlara işlev verdiğini söyledi.

Öğrencilerin okullarından yetişek düşüncesince narko tırına getirildiğini tamlayan Karagül, "Onlara narkotik bağımlılığının ne denli çirkin birlikte bilinçlilik bulunduğunu tır içindeki görsellerle ve eğitmen manşet arkadaşlarımızla söylemeye çalışıyoruz. Nüfus tırımızda vatandaşımızın kaymakamlığımızda, kaza popülasyon müdürlüğümüzde yapabileceği işlemlerin hepsini burada vermekteyiz." dedi.

Karagül, Esenyurt Meydanı'ndaki Uluslararası Mavi Hilal İnsani Yardım ve Kalkınma Vakfı'nın bebek karavanında da Türk ve ecnebi ufaklıklara müteveccih etkinlikler düzenlendiğini, içtimai uzlaşma projesi kapsamında kaynaştırıldığını dile getirdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?