Ekonomi

Isparta’ya yeni AVM

Bölgenin en şümullü komplekslerinden birisi namına tasarlanan Isparta Meydan AVM, salon karması, içtimai alanları ve nısıf belirgin konseptiyle Isparta'nın ehemmiyetli merkezlerinden birisi durumuna gelecek.

Isparta’ya yeni AVM
05-05-2022 14:01
Yönetimi JLL Türkiye çeşidinden planlı Isparta Meydan AVM, 23 Nisan'da ziyarete açıldı. Şehrin merkezinde konumlanan AVM, nısıf belirgin konseptiyle ziyaretçilerin dört zaman yeğleme edebileceği ve 180 salon ile nice ihtiyaca karşılık verecek.

AVM kendince bilgelik verici JLL Türkiye Eş CEO'su Tarkan Ander, “Toplam kiralanabilir piyasası 60 bin 250 metrekare bulunan ve Isparta Belediyesi'nin destekleri ile hizmete giren Isparta Meydan Alışveriş Merkezimiz, içerisinde arazi düzlük Belediye Kültür Merkezi ve camii ile, ayrımsız vakitte bankalara mevcut bütünleşmiş girişleriyle dolanım oluşturup, bin araçlık park yeri kapasitesi ve başta 5 bin metrekarelik saha alanıyla ayırt oluşturacak. Ekonominin kalbin attığı ortak lokasyonda bulunan AVM, semt halkının çeyrek yüzyıllık hayalinin ürünü” dedi.

“AVM canlı nüfusun telaki noktası olacak”

JLL Türkiye çeşidinden yönetilecek alım satım merkezi düşüncesince JLL Türkiye Eş CEO'su Dora Şahintürk, “Şehrin en merkezi noktasında arazi düzlük AVM'nin, saha alanındaki şişman metrekareli belirgin kavram kafe ve restoranlarıyla başta canlı nüfusun yol uğrağı noktalarından birisi olmasını bekliyoruz. Alışveriş Merkezimizin, çelimsiz müddette darülfünun ve itidalli talim mektepli yoğunluğunun aşkın bulunduğu Isparta'nın çekicilik merkezi durumuna gelmesini bekliyoruz. Cazip konseptiyle uyanıklık çekici AVM'nin, bitişik illere de tanıtımını yaparak başta andıran vilayetler Afyon ve Burdur'dan da ziyaretçi çekmesini bekliyoruz” açıklamasında bulundu.

Yapılan açıklamaya göre, ziyaretçilerinin tamamı gereksinimlerini karşılayacak nitelikteki çatı marketi, bölüm mağazaları, millî ve arsıulusal markaları ve kentin en şişman bebek coşku merkezinin de arazi almış bulunduğu AVM'de kalifiye cafe ve restoranlar, bowling, beyaz perde kadar öteki coşku alanları da ziyaretçilerin afiyetle saat geçireceği biçimde tasarlandı. Koçtaş, Efor, Paulmark ve Playpark Isparta'da önce el AVM'de ziyaretçilerini bekliyor olacak. Şehrin gezim faaliyetlerini sponsor aktiflik ve organizasyonlara arazi verilecek bulunan AVM, başta bölgenin ehemmiyetli değerleri bulunan Gül ve Halı festivallerine de ev sahipliği yapacak. Bölgeye 2 bin nefis istihdam oluşturacak bulunan Isparta Meydan AVM 23 Nisan'da planlı açılışla kapılarını ziyaretçilerine açtı. 10 güneş süresince türlü etkinliklerin arazi alacağı AVM, sene süresince birbirinden ayrımlı akiviteleri de semt halkının zevkine sunacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?