Spor

İlhan Palut: 'İstatistiklerde daha iyi olduğumuz bir maçı kazanarak ayrılıyoruz'

Giresunspor'u deplasmanda aşınmış ederek yenilmezlik serisini sürdüren Konyaspor'da Teknik Direktör İlhan Palut, "İstatistik adına daha iyi olduğumuz maçtan galip ayrıldık" dedi.

İlhan Palut: 'İstatistiklerde daha iyi olduğumuz bir maçı kazanarak ayrılıyoruz'
04-09-2022 08:03

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Konyaspor deplasmanda karşılaşmış olduğu Giresunspor'u 1-0 yenmiş etti. Maçın peşi sıra matbuat toplantısında açıklamalarda mevcut Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, ,"Beşinci maçımız. En özellikle iyi mücadelelere girdik. Çünkü baktığınız devir Giresunspor iç sahada hakkıyla heyecanlı oyunlar oynayabiliyor. İyi neticeler alabiliyor. Bir kez bu mücadeleye cevap vermemiz gerekiyordu. Daha sonraları da zat oyunumuzu sergileyip iyi bir son almanın planlarıyla gelmiştik.

Hava dü grup düşüncesince hakkıyla zorlayıcıydı. Özellikle bizim düşüncesince ortalık koşulları zorlayıcıydı. Zemin kendisine zorluydu bugün. Bunun ötesinde pik doğacak olursak 90 dakika iyi uğraş ettik. Oyun disiplininden kopmadılar. Üstüne de topa ehil olup, pozisyonlar bulduk. İstatistiklere de baktığımız devir daha iyi olduğumuz bir maçı kazanarak ayrılıyoruz. Oyuncularımı kutlama ediyorum. Giresunspor'a da art küsurat maçlarında başarılar diliyorum" niteleyerek konuştu.

Ahmet Bilge - Rıdvan Öztürk
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?