Eğitim

İhlas Kolejinde 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlandı

İhlas Kolejinde 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde İhlas Koleji Genel Müdürü Bedri Yeltekin ve İhlas Koleji öğretmenleri ortak araya geldiler. Bedri Yeltekin, meydana getirdiği konuşmasında bu ehemmiyetli günde ülkemizin gelişigüzel köşesinde görevini oluşturan tamamı öğretmen

İhlas Kolejinde 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlandı
25-11-2022 11:09

Öğretmenlik mesleğinin özveri talip lahut birlikte cümle olduğuna aksan eden Yeltekin, "Baktığımız devir değme cümle ortamında güçlükler tabii vardır. Ancak bahis konusu muallimlik olunca başka mesleklerin hepsini birlikte kenara koymalıyız. Şunu baş döndürücü elleme bilmeliyiz ki, bizim kabak maddemiz insan. Her devir bunun farkında adına çalışmalıyız. Bu hammaddemiz bulunan öğrencilerimizi ne derece elleme işlersek ülkemize ve vatanımıza yararlı insanoğlu yetiştiririz" dedi.

Öğrencilerin okullarını adeta ikinci evleri üzere gördüklerini hatırlatan Yeltekin, "İhlas Koleji adına Güvenli Eğitim Güvenli Gelecek sözümüzle velilerimize ve öğrencilerimize inanma duygusunu hissettiriyoruz. Böylece velilerimiz çocuklarını bize anahtar rahatlığıyla budala ediyorlar” dedi.

Eğitimin yanına yakışan en elleme kelimenin muhabbet bulunduğunu değme platformda dile getirdiğini vurgulayan Yeltekin, “Eğitime en yakışan nazire sevgi. Biz öğretmenler öğrencilerimize tamamıyla muhabbet ve şefkatle yaklaşıyor, onların bahtiyar olmaları düşüncesince çabalıyoruz. Onlar da ana ve babalarından fark etmedikleri öğretmenleri sebebiyle okula geldiklerinde menfaatlerini ikinci evlerinde üzere hissediyorlar” biçiminde konuştu. Yeltekin konuşmasının peşi sıra öğretmenlere günün anısına hediyelerini arz etti.
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?