Gündem

Hatay'da karla mücadele emek harcamaları sürüyor

Hatay'da sansasyonel kar yağışının peşi sıra ekiplerin emek harcamaları bitmeme ediyor.

Hatay'da karla mücadele emek harcamaları sürüyor
24-01-2022 23:41
Hatay

Hatay Büyükşehir Belediyesinden meydana getirilen açıklamada, Afet ve Acil Durum Koordinasyon Merkezi (AKOM) ekiplerinin, şehirde ev ve ahır çatısı çökmesi, yolda kuşatılmış kalma ve su baskınlarına engelleme etmiş olduğu belirtildi.

Bazı ilçelerde kar yağışının sansasyonel olmasından ötürü kapanan yolların şehremaneti ekiplerinin koordinasyonunda kar küreme araçlarıyla temizlendiği ve tehlikesiz bir vaziyete getirilmiş olduğu dökme açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Yağış sonrası 62 iş makinesi ve aşkın sayıda personelle yolların ulaşıma kapanmaması düşüncesince koyu çalışma yürütülüyor. Antakya, İskenderun, Belen ve Hassa ilkin iktisap etmek kıl payı toplamda 14 ilçede kar ve baş döndürücü yağışla mücadele fail ekiplerimiz kuzu kapısı çökmesi, sefer kapanması, yolda kuşatılmış kalma, öz taşması ve meskenlerde taşkın kadar toplanmış 515 olaya engelleme etti. Hassa kazasının efdal kesimlerinde sansasyonel bulunan kar yağışı zımnında mahalle bağlanak yollarında kar küreme emek harcaması yapıldı."



SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?