Gündem

Hakkari'de gidiş geliş kazasında ciddi vurulan er şehit oldu

Hakkari'nin Derecik branşında askeri araç ile kaynaklanan geçiş esnasında meydana mevrut gidiş geliş kazasında ciddi vurulan Piyade Er Yusuf Gürler şehit oldu.

Hakkari'de gidiş geliş kazasında ciddi vurulan er şehit oldu
06-07-2022 02:04
Ankara

Milli Savunma Bakanlığından meydana getirilen açıklamada, Derecik dalında askeri araç ile kaynaklanan geçiş esnasında meydana mevrut gidiş geliş kazasında ağırbaşlı vurulan Piyade Er Yusuf Gürler'in hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

Açıklamada, hastanede tedavisine başlanan Gürler'in tamamı müdahalelere karşın şehit bulunduğu duyurularak, "Bizleri koyu müşterek ateş ve üzüntüye boğan bu vakada yaşamını kaybeden ermiş şehidimize Allah'tan rahmet, üzüntülü ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile soylu milletimize başsağlığı ve dayanak dileriz." ifadesine arazi verildi.

Bakan Akar'dan başsağlığı mesajı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar da şehit Piyade Er Yusuf Gürler düşüncesince yayımladığı başsağlığı mesajında, "Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı çalışanları yerine Allah'tan rahmet, üzüntülü ailesine ve soylu milletimize başsağlığı dilerim." ifadesini kullandı.

"Sizi toprağa değil, yüreğimize gömdük. Vatan size minnettardır." notuyla piyasaya çıkan mesajda, şehit Gürler'in fotoğrafına da arazi verildi.

Piyade Er Yusuf Gürler'in Şanlıurfa'daki ailesine ateş bilgi verildi

Hakkari'de askeri taşıt kazasında şehit bulunan Piyade Er Yusuf Gürler'in tanıklık haberi, Şanlıurfa'nın Siverek ilçesindeki ailesine verildi.

Siverek Kaymakamı Aziz Gölbaşı, 107. Topçu Alayı Komutanı Albay Recep Çalışkan, Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mustafa Deniz ile İlçe Müftüsü Muhammed Çiçek, şehidin Şirinkuyu Mahallesi'ndeki babaevine gelerek, Gürler ailesine ateş haberi verdi.

Bekar bulunduğu öğrenilen şehidin babaevine ve sokağa Türk bayrağı asıldı.

Şehadet haberini duyan yakınları ve komşuları, taziyet düşüncesince eve geldi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?